§ 3 Pispanlinnan laajennusosa B:n keittiötilojen ovimuutokset

Lataa  Kuuntele 

TRE:4870/10.03.07/2017

Päätöspäivämäärä

20.6.2017

Päätöksen tekijä

Kiinteistöpäällikkö, Tampereen Tilakeskus

Valmistelijan yhteystiedot

Vastaava isännöitsijä Heikki Keto, 0500 638 806, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Kiinteistöpäällikkö Jussi Kuoppala, 040 620 6368, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Simolankatu 4:ssa Tampereella sijaitsevan Pispanlinnan palveluasuntojen laajennusosa B:n neljässä osastokeittiössä joudutaan tekemään tilojen käyttäjästä johtuvia ovi- ja seinämuutoksia. Kiinteistön omistaa Tampereen Kotilinnasäätiö, joka on vuokrannut tilat Tampereen Tilakeskus Liikelaitokselle ja se edelleen tehostetun palveluasumisen käyttöön. Koska kyse ei ole omistajan vastuulle kuuluvasta muutoksesta, kustannukset katetaan Tilakeskuksen hallinnassa olevasta sote-rakennusten pienten investointien määrärahasta.

Kotilinnasäätiö on teettänyt suunnitelmat muutoksista ja kysynyt urakkatarjouksen työn toteuttamisesta. Kotilinnasäätiön teettämän tarjouskyselyn perusteella työn tekijäksi ehdotetaan Visura Oy:tä. Tarjouksen 6.6.2017 mukaan urakkahinnaksi muodostui 47 270,30 € (alv 0%).

Tampereen Kotilinnasäätiö edellyttää, että he itse rakennuttavat kyseiset muutokset ja valvovat työn toteutuksen, vastaten myös hankkeen turvallisuuskoordinaattorin tehtävistä.

Koska Kotilinnasäätiö edellyttää Pispanlinnan laajennusosa B:n osastokeittiöiden muutostöiden tilaamista heidän kilpailuttamaltaan urakoitsijalta esitettyyn kokonaishintaan, tilataan työ Kotilinnasäätiön teettämän kilpailutuksen mukaan.

Päätös

Pispanlinnan laajennusosa B:n osastokeittiöiden muutostyöt tilataan Kotilinnasäätiön kilpailuttamalta Visura Oy:ltä kokonaishintaan 47 270,30 € (alv 0%).

Allekirjoitus

Kiinteistöpäällikkö Jussi Kuoppala

Organisaatiotieto

Tampere