§ 238 Korvaus SPL:n Tampereen piiri ry:lle jalkapallon harjoitus- ja otteluvuorojen jakamisesta ja laskuttamisesta 2017

Lataa  Kuuntele 

TRE:8488/02.04.03/2017

Päätöspäivämäärä

23.11.2017

Päätöksen tekijä

Liikunta- ja nuorisoyksikön johtaja

Lisätietoja päätöksestä

liikunta- ja nuorisoyksikön johtaja Pekka P. Paavola, puh. 050 554 5831, etunimi.p.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Liikunta- ja nuorisoyksikkö käyttää tilavarauksissa Timmi -varausjärjestelmää ja SPL:n Tampereen piiri ry käyttää jalkapallon harjoitus- ja otteluvuorojen jakamisessa Taso -järjestelmää. Näiden järjestelmien välille on tehty tiedonsiirtojärjestelmä, joka mahdollistaa varaustietojen siirron järjestelmästä toiseen. Koska SPL:n Tampereen piiri ry vastaa alueen jalkapallotoiminnasta ja harjoitus- ja otteluohjelmien tekemisestä omassa järjestelmässään, on todettu järkeväksi, että piiri vastaa myös tietojen päivittämisestä Timmiin, josta tieto on ajantasaisena asiakkaiden nähtävissä. Lisäksi on sovittu, että liikunta- ja nuorisoyksikkö laskuttaa ottelumaksut SPL:n Tampereen piiri ry:ltä ja piiri vastaa edelleenlaskutuksesta seuroille.

Liikunta- ja nuorisoyksikkö korvaa harjoitus- ja otteluvuorojen jakamisesta ja niiden päivittämisestä Timmiin sekä ottelukenttien edelleenlaskuttamisesta SPL:n Tampereen piiri ry:lle yhteisesti sovitun korvauksen. Vuonna 2017 korvaus on sovittu maksettavaksi seuraavin perustein:

Harjoitusvuorojen ja otteluiden jako, Timmi-päivitykset ja edelleenlaskutus

  • 4 799 kpl á 3 euroa, yhteensä 14 397,00 euroa

 

Päätös

SPL:n Tampereen piiri ry:lle maksetaan erillistä laskua vastaan vuoden 2017 jalkapallon harjoitus- ja otteluvuorojen jaosta ja niiden päivittämisestä Timmi -järjestelmään sekä otteluiden edelleenlaskutuksesta seuroilta yhteensä
14 397,00 euroa (alv 0 %) lisättynä mahdollisella arvonlisäverolla.

Allekirjoitus

Pekka P. Paavola, liikunta- ja nuorisoyksikön johtaja

Organisaatiotieto

Tampere