§ 115 Uimalaiturin hankinta Peltolammin uimarannalle

Lataa  Kuuntele 

TRE:3543/02.07.01/2018

Päätöspäivämäärä

23.5.2018

Päätöksen tekijä

Liikunta- ja nuorisoyksikön johtaja

Valmistelijan yhteystiedot

suunnittelija Anna Henttonen, puh. 040 660 2057, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

liikunta- ja nuorisoyksikön johtaja Pekka P. Paavola, puh. 050 554 5831, etunimi.p.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Peltolammin uimarannan laituri joudutaan purkamaan turvallisuussyistä. Vuoden 2018 liikunta- ja nuorisoyksikön investoinnissa on varauduttu laiturihankintoihin. Uimalaiturit toteutetaan nykyään pääasiassa kelluvina rakenteina, jolloin niiden kunnossapito on sekä helppoa että kiinteitä laitureita edullisempaa. Kelluvista ponttoonilaitureista on hyviä kokemuksia muilta uimarannoilta.

Peltolammin laituri on kovassa käytössä ympäri vuoden, koska se palvelee myös talviuimareita. Satamatoimiston, uimarantojen kunnossapidosta vastaavan Tampereen Infratuotanto liikelaitoksen sekä vammais- ja esteettömyysasiamiehen kanssa on arvioitu Peltolammin rannalle soveltuvia laituriratkaisuja. Yhteistyössä satamatoimiston kanssa on selvitetty kyseisen laiturin mahdollisia toimittajia, pyydetty sähköpostitse tarjoukset A-Laiturit Oy:ltä ja Marinetek Finland Oy:ltä. Tarjous vanhan laiturin purusta pyydettiin Kraftpoint Oy:ltä.

Uimarantakauden (15.6. - 31.8.) lähestyessä uusi laituri tulee saada rannalle pikaisella aikataululla. Marinetek Finland Oy:llä ei ole mahdollista toimittaa laituria ennen uimakauden alkua. A-Laiturit Oy:n tarjoaman laiturin hinta vastaa yleisesti tiedossa olevaa hintatasoa.

Tarjousasiakirjat säilytetään liikuntapalveluissa.

Päätös

Peltolammin uimarannan vanhan uimalaiturin purkaminen tilataan Kraftpoint Oy:ltä kokonaishintaan 5 000 euroa, alv 0 % ja jätteen poiskuljetus 2 000 euroa, alv 0 %. 

Uusi uimalaituri hankitaan A-Laiturit Oy:ltä tarjouksen mukaisesti.

Laiturin hankintahinta (sis. asennus) 22 606,56 euroa, alv 0 %. Kustannukset maksetaan prr-osalta IO1370_2018_1_19.

 

Allekirjoitus

Pekka P. Paavola, liikunta- ja nuorisoyksikön johtaja

Organisaatiotieto

Tampere