§ 156 Lions Club Tampere Wivi Lönnin avustushakemus jouluaterian järjestämiseksi Koukkuniemen henkilöstöruokala Koukun Helmessä

Lataa  Kuuntele 

TRE:6924/02.04.00/2017

Päätöspäivämäärä

29.9.2017

Päätöksen tekijä

Pormestari

Valmistelijan yhteystiedot

Pormestarin sihteeri Ritva Vakkuri, puh. 0400 780 866, ritva.vakkuri@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Pormestarin sihteeri Ritva Vakkuri, puh. 0400 780 866, ritva.vakkuri@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Konsernijohtaja Juha Yli-Rajala:

Lions Club Tampere Wivi Lönn järjestää yksinäisten vanhusten joulujuhlan Koukkuniemen henkilöstöruokasali Koukun Helmessä.

Aiempina vuosina on Tampereen kaupunki myöntänyt avustuksen, jolla on voitu kattaa aterioiden kustannukset ja emäntien palkkakustannukset. Lions klubit järjestävät vieraiden kuljetuksen henkilöautoilla tai kustantamalla kuljetukseen tarvittavat inva- tai tilataksit. Lions Club Tampere Wivi Lönn hoitaa juhlan ohjelman, pöytien kattauksen ja pöytiin tarjoilun.

Lions Club Tampere Wivi Lönn on valmis järjstämään jouluaterian perinteen mukaan myös tänä jouluna edellyttäen, että Tampereen kaupunki maksaa ruokailusta aiheutuvat kustannukset. Siksi klubi anoo, että kaupunki myöntää ruokailua varten 3.600 euron suuruisen avustuksen. Summan suuruus perustuu Tampereen Voimialta saatuun tarjoukseen.

.

Päätös

Lions Club Tampere Wivi Lönnille myönnetään 3.600 euron suuruinen avustus jouluaterian järjestämiseksi yksinäisille vanhuksille Koukkuniemen henkilöstöruokasali Koukun Helmessä.

Avustus maksetaan kustannuspaikalta 113003, Avustukset, maksuosuudet.

Lausunnot

Talousjohtaja Jukka Männikkö:
Konsernihallinnon vuoden 2017 palvelu- ja vuosisuunnitelmassa on varattu määräraha yksinäisten vanhusten jouluateriaan kustannuspaikalta 113003, Avustukset, maksuosuudet

Allekirjoitus

Lauri Lyly, pormestari

Organisaatiotieto

Tampere