§ 205 Tampereen ja Pirkanmaan EU-toimiston ohjausryhmän nimeäminen

Lataa  Kuuntele 

TRE:8508/00.01.05/2017

Päätöspäivämäärä

27.11.2017

Päätöksen tekijä

Pormestari

Valmistelijan yhteystiedot

Suunnittelija Minna Merikoski, puh. 040 841 6917, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Pormestarin sihteeri Ritva Vakkuri, puh. 0400 780 866, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Pormestarin 1. varahenkilö on päätöksellään 22.2.2012 § 75 perustanut Brysselissä sijaitsevan Tampereen ja Pirkanmaan EU-toimiston toiminnan ohjausryhmän. Ohjausryhmään nimettiin apulaispormestari Olli-Poika Parviainen (puheenjohtaja), tilaajapäällikkö Pekka Kivekäs ja johtaja Kari Kankaala sekä kutsuttiin maakuntajohtaja Esa Halme, aluekehitysjohtaja Jukka Alasentie ja toimitusjohtaja Päivi Myllykangas. Pormestari on päätöksellään 20.05.2013 § 180 täydentänyt kokoonpanoa kutsumalla ohjausryhmään lisäksi kansliapäällikkö Oskari Auvisen.

Henkilöstövaihdosten ja organisaatiomuutosten vuoksi ohjasryhmän kokoonpano on tarkoituksenmukaista tarkistaa ja päivittää.

 

 

 

Päätös

Tampereen ja Pirkanmaan EU-toimiston toiminnan ohjausryhmään nimetään: apulaispormestari Anna-Kaisa Heinämäki (puheenjohtaja), johtaja Teppo Rantanen sekä yritys- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Tuija Telén.  

Ohjausryhmään kutsutaan: maakuntajohtaja Esa Halme (Pirkanmaan liitto), maakuntaprojektijohtaja Jukka Alasentie (Pirkanmaan liitto), toimitusjohtaja Harri Airaksinen (Tredea Oy) sekä kunnanjohtaja Oskari Auvinen (Kangasala).

Ohjausryhmän sihteerinä toimii suunnittelija Minna Merikoski.

Asiantuntijana kokouksiin osallistuu yhteysjohtaja Hannele Räikkönen.

Tämän lisäksi ohjausryhmä voi kutsua kokouksiinsa muita asiantuntijoita.

Allekirjoitus

Lauri Lyly, pormestari

Organisaatiotieto

Tampere