§ 102 Vieraanvaraisuus Pirkanmaan NYTKIS ry:lle 6.10.2018

Lataa  Kuuntele 

TRE:4727/00.04.02/2018

Päätöspäivämäärä

25.6.2018

Päätöksen tekijä

Pormestari

Päätöksen perustelut

Valtakunnallinen Nytkis vietti 30-vuotisjuhlaansa alkuvuodesta 2018, tilaisuuden isäntänä toimi ministeri Saarikko. Naisjärjestöt Yhteistyössä - Kvinnoorganisationer i Samarbete NYTKIS ry on kattojärjestö, johon kuuluvat eduskuntapuolueiden naisjärjestöt sekä Naisasialiitto Unioni, Naisjärjestöjen Keskusliitto ja Sukupuolentutkimuksen seura. NYTKISin toiminnan päämäärinä ovat sukupuolten tasa-arvo, naisten syrjinnän lopettaminen ja naisten ihmisoikeuksien toteutuminen.

Pirkanmaan Nytkis-toiminta on Suomen vanhinta ja täyttää syksyllä 30-vuotta. Nytkis on toiminut aktiivisesti Pirkanmaalla koko olemassa olonsa ajan poliittisten ja ei-poliittisten naisjärjestöjen yhteistyöelimenä. Vuosittain järjestetään esim. naisiin kohdistuvan väkivallan vastustamisen päivänä paikallisen ja alueellisen tapahtuman Pirkanmaalla, Tampereella. Viime vuosina tapahtuman järjestämisessä on tehty yhteistyötä Tampereen Ensi- ja turvakodin kanssa.

Myöntämisperusteet: merkittävä valtakunnallinen liitto, yhdistys tai yhteisö järjestää sääntömääräisen ko­ko­uksensa Tampereella tai merkittävä konferenssi, kulttuuri- tai urheilutapahtuma tai kansainvälinen kilpailu järjestetään Tampereella. (Tampereen kaupungin vieraanvaraisuus ja huomionosoitukset -konsernimääräys)

Päätös

Pirkanmaan NYTKIS ry:lle tarjotaan kaupungin vastaanotto Raatihuoneella 6.10.2018.

Vastaanoton kustannukset suoritetaan kustannuspaikalta 154026 Raatihuone, sisäinen tilaus 20130 PR-toiminta.

Kaupungin emäntä / isäntä vahvistetaan lähempänä vastaanoton ajankohtaa.

 

Allekirjoitus

Lauri Lyly, pormestari

Organisaatiotieto

Tampere