§ 1 Tampereen kaupungin ja Securitas Oy:n välinen toimeksiantosopimus koskien Tampereen yliopistollisen sairaalan pääkampusalueella toimivien kaupungin yksikköjen henkilöturvahälytyksiä

Lataa  Kuuntele 

TRE:9051/00.01.06/2017

Päätöspäivämäärä

26.1.2018

Päätöksen tekijä

Strategiajohtaja

Valmistelijan yhteystiedot

Työhyvinvointipäällikkö Sami Uusitalo, puh. 040 806 2078, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Strategiajohtaja Reija Linnamaa, puh. 040 572 9610, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri on tehnyt sopimuksen Securitas Oy:n kanssa järjestyksenvalvonnan tuottamisesta Tampereen yliopistollisen keskussairaalan pääkampusalueella. Tämän sopimuksen puitteissa on mahdollista järjestää myös Securitaksen järjestyksenvalvojien käyttö alueella toimivien kaupungin yksikköjen henkilöturvahälytyksissä. Tämä edellyttää kuitenkin Tampereen kaupungin ja Securitas Oy:n välistä toimeksiantosopimusta.

Securitas Oy:n kanssa on laadittava toimeksiantosopimus, joka kattaa Koivikkopuiston sairaalakoulun, Acutan hammaspäivystyksen sekä Suupolin. Toimeksianto ei koske kampusalueella toimivaa Tampereen kaupungin akuuttipsykiatrian poliklinikkaa, koska sillä on toimeksiantosopimus eri palvelutuottajan kanssa.

Toimeksiannon piiriin kuuluvien kaupungin yksikköjen henkilöturvahälytykset välitetään Securitas Oy:n järjestyksenvalvojille, jotka tarkastavat hälytyksen syyn ja varmistavat henkilökunnan ja potilaiden hyvinvoinnin erillisen ohjeen mukaisesti.

Toimeksiantosopimuksesta ei koidu suoria kustannuksia Tampereen kaupungille. Henkilöturvahälytyksistä aiheutuvat kustannukset sisältyvät Pirkanmaan sairaanhoitopiirin ja Securitas Oy:n väliseen sopimukseen.

Päätös

Tampereen kaupungin ja Securitas Oy:n välisen toimeksiantosopimus koskien Tampereen yliopistollisen sairaalan pääkampusalueella toimivien kaupungin yksikköjen henkilöturvahälytyksiä hyväksytään.

Allekirjoitus

Strategiajohtaja Reija Linnamaa

Organisaatiotieto

Tampere