§ 52 Hervannan hyppyrimäen konetyöt

Lataa  Kuuntele 

TRE:3544/02.07.01/2018

Päätöspäivämäärä

9.5.2018

Päätöksen tekijä

Toimitusjohtaja, Tampereen Infra Liikelaitos

Valmistelijan yhteystiedot

Työpäällikkö Anne Ravaska, p. 040 806 3906, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Hallintosihteeri Tytti Marttila, p. 040 801 6306, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen Infra pyysi tarjousta Hyvinkään Tieluiska Oy:ltä 3D-koneohjauksella varustetun teleskooppipuomisen Gradall -kaivinkoneen käytöstä Hervannan hyppyrimäen alastulorinteen kunnostuksessa. Tarjouksen tekijän arvion mukaan työn kokonaiskesto on enintään 200 tuntia ja tarjottu hinta kyseiselle koneelle on 90 €/h (alv 0%).

Kyseessä oli kansallisen kynnysarvon alittava hankinta. Hankintamenettely oli suorahankinta. Suorahankintaan päädyttiin siksi, että mainittuja Gradall -merkkisiä tela-alustaisia kaivinkoneita, jossa on koneohjaus ja riittävä ulottuvuus, on tiedossa olevilla luotettavilla toimijoilla käytössä ainoastaan Hyvinkään Tieluiska Oy:llä. Tampereen Infra on arvioinut ja todennut ko. tarjouspyyntöön valitun toimittajan luotettavaksi ja toimituskykyiseksi suorittamaan kyseinen hankinta.

Hyvinkään Tieluiska Oy teki tarjouksen 22.4.2018 ja se oli hyväksyttävissä.

Päätösehdotus perusteluineen tulee julkiseksi vasta päätöksen teon jälkeen ja asiakirjat ovat liikesalaisuuksia lukuun ottamatta julkisia sopimuksen tekemisen jälkeen sekä asianosaisjulkisia hankintapäätöksen jälkeen. Tilaus voidaan tehdä aikaisintaan 14 päivän jälkeen päätöksen tiedoksisaannista edellytyksellä, että hankintapäätös on saanut lainvoiman.

Päätös

Hervannan hyppyrimäen alastulorinteen kunnostuksen vaatimat konetyöt hankitaan Hyvinkään Tieluiska Oy:n (y-tunnus 0597303-9) tarjouksen mukaiseen hintaan.

Hankinnan kokonaisarvo on urakoitsijan antaman kattohinnan mukaisesti enintään 18 000,00 euroa. Hinta on veroton ja siihen lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Hankintapäätös sitoo Tampereen kaupunkia vasta kun tilaus on tehty.

Allekirjoitus

Toimitusjohtaja Sakari Suominen

Organisaatiotieto

Tampere