§ 117 Robottileikkureiden hankinta

Lataa  Kuuntele 

TRE:6986/02.07.01/2018

Päätöspäivämäärä

26.10.2018

Päätöksen tekijä

Toimitusjohtaja, Tampereen Infra Liikelaitos

Valmistelijan yhteystiedot

Työpäällikkö Lassi Jokinen, p. 040 806 3292, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Hallintosihteeri Tytti Marttila, p. 040 801 6306, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen Infra liikelaitoksen kunnossapitoyksikön arboretumissa on ollut kesän testissä akkukäyttöisiä työkaluja ja robottileikkureita. Testaus on ollut Tampereen Infra liikelaitokselle maksuton. Oy Husqvarna Ab:n kanssa sovittu, että rinneolosuhteissa pilotointia voitaisiin jatkaa ja toimittajalla olisi oikeus käyttää tätä pilotointia referenssinään. Toimittaja tarjonnut testikäytössä olevia robottileikkureita varusteineen alennettuun hintaan.

Tampereen Infra päättänyt hankkia aiemmin kuvatut laitteet suorahankintana. Suorahankintaan päädytty siitä syystä, että kyseiset laitteet olleet jo testikäytössä ja näin ollen niille ei ole vertailtavaa, käytettyä tuotetta markkinoilla.

Tarjouspyyntö lähetettiin 8.10.2018 sähköpostitse Oy Husqvarna Ab:lle. Kyseessä oli kansalliset kynnysarvot alittava hankinta. Hankintamenettely oli suorahankinta. Tampereen Infra on arvioinut ja todennut ko. tarjouspyyntöön valitun toimittajat luotettavaksi ja toimituskykyiseksi suorittamaan kyseinen hankinta.

Oy Husqvarna Ab:n (1963845-0) tarjous 18.187,00 euroa oli hyväksyttävissä. Hankinnan kokonaishinta on 18.187,00 € (alv 0 %).

Päätösehdotus perusteluineen tulee julkiseksi vasta päätöksen teon jälkeen ja asiakirjat ovat liikesalaisuuksia lukuun ottamatta julkisia sopimuksen tekemisen jälkeen sekä asianosaisjulkisia hankintapäätöksen jälkeen.Tilaus voidaan tehdä aikaisintaan 14 päivän jälkeen päätöksen tiedoksisaannista edellytyksellä, että hankintapäätös on saanut lainvoiman.

Päätös

Robottileikkurit (4 kpl) hankitaan Oy Husqvarna Ab:n tarjouksen mukaiseen hintaan.

Hankinnan kokonaishinta on 18.187,00 euroa. Hinnat ovat verottomia ja niihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Hankintapäätös sitoo Tampereen kaupunkia vasta, kun tilaus on tehty.

Allekirjoitus

Toimitusjohtaja Sakari Suominen

Organisaatiotieto

Tampere