§ 80 Trimble Access -maastomittausohjelmistojen hankinta

Lataa  Kuuntele 

TRE:5103/02.07.01/2018

Päätöspäivämäärä

7.8.2018

Päätöksen tekijä

Toimitusjohtaja, Tampereen Infra Liikelaitos

Valmistelijan yhteystiedot

Yksikön päällikkö Olavi Ujanen, puh. 050 351 6571, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Hallintosihteeri Tytti Marttila, puh. 040 801 6306, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen Infra Liikelaitoksen Paikkatietopalvelun maastotietokoneisiin tarvitaan erilliset ohjelmat, jotta ne toimivat sekä olemassa olevien että uusien, hankittavien mittauslaitteiden kanssa.

Tampereen Infra totesi, että mahdollisia toimittajia tälle hankinnalle on markkinoilla vain yksi ja pyysi tarjouksen. Kyseinen toimittaja on ainoa, jolla on mahdollisuus tarjota kyseinen, tarpeeseen soveltuva ohjelmisto.

Tarjouspyyntö lähetettiin 6.6.2018 Geotrim Oy:lle (1645784-9). Kyseessä oli suorahankinta. Tampereen Infra on arvioinut ja todennut ko. tarjouspyyntöön valitun toimittajan luotettavaksi ja toimituskykyiseksi suorittamaan kyseinen hankinta.

Hankinnan kokonaishinta on 23.500 € (alv 0 %) ja tarjous oli hyväksyttävissä.

Päätösehdotus perusteluineen tulee julkiseksi vasta päätöksen teon jälkeen ja asiakirjat ovat liikesalaisuuksia lukuun ottamatta julkisia sopimuksen tekemisen jälkeen sekä asiaosaisjulkisia hankintapäätöksen jälkeen. Tilaus voidaan tehdä aikaisintaan 14 päivän jälkeen päätöksen tiedoksisaannista edellytyksellä, että hankintapäätös on saanut lainvoiman.

Päätös

Trimble Access -maastomittausohjelmiston lisälisenssit (6 kpl), Trimble AccessRoads 3Dtielinjaohjelmisto (2kpl) sekä Trimble TDL2.4 Radio (1 kpl) hankitaan Geotrim Oy:n tarjouksen mukaiseen hintaan.

Hankinnan kokonaishinta on 23 500 euroa. Hinnat ovat verottomia ja niihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Hankintapäätös sitoo Tampereen kaupunkia vasta, kun tilaus on tehty.

 

Allekirjoitus

Toimitusjohtaja Sakari Suominen

Organisaatiotieto

Tampere