§ 22 Viranhaltijan siirtäminen toiseen virkasuhteeseen elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueella

Lataa  Kuuntele 

TRE:929/01.02.07/2021

Päätöspäivämäärä

8.2.2021

Päätöksen tekijä

Johtaja, elinvoiman palvelualue

Valmistelijan yhteystiedot

Lukiokoulutuksen johtaja Jorma Suonio, puh. 050 330 2078, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Suunnittelija Tiia Joki, puh. 040 576 8684, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Lukiokoulutuksen opiskelijamäärän kasvun myötä on tarve äidinkielen ja kirjallisuuden opettajaresurssin vahvistamiselle. Taru Koivumäki täyttää lukion äidinkielen ja kirjallisuuden lehtorin viran kelpoisuusvaatimukset. Hän on työskennellyt Tampereen klassillisessa lukiossa määräaikaisena äidinkielen ja kirjallisuuden tuntiopettajana 1.8.2020 alkaen. Hänet valittiin tuntiopettajaksi julkisen haun kautta keväällä 2020 tehtävään parhaiten soveltuvana.

Vakituinen lehtorin virka Koivumäellä on Tampereen seudun ammattiopistossa (Tredu). Koivumäen esimiehellä Tredussa ei ole siirtoon huomauttamista. 

Koivumäkeä on kuultu asiassa ja hän on antanut siirtoon suostumuksensa. 

Kunnallisen viranhaltijalain 24 §:n nojalla esitän, että Taru Koivumäki siirretään Tampereen seudun ammattiopiston lehtorin virasta lukion äidinkielen ja kirjallisuuden lehtorin virkaan 1.8.2021 alkaen. 

Hallintosäännön 51 §:n mukaan viranhaltijan siirtämisestä toiseen virkasuhteeseen kunnallisen viranhaltijalain 24 §:n nojalla päättää palvelualueen johtaja. 

Päätös

Lehtori Taru Koivumäki siirretään suostumuksensa mukaisesti lukion äidinkielen ja kirjallisuuden lehtorin virkaan 1.8.2021 alkaen.

Henkilötietoja sisältävä teksti

Salassapidettävät tiedot poistettu.

Allekirjoitus

Johtaja Teppo Rantanen