§ 22 Tampereen esittelyvideon ja valokuvien pienhankinta jääkiekon MM-kisoja 2022 varten

Lataa  Kuuntele 

TRE:1608/02.07.01/2021

Päätöspäivämäärä

3.3.2021

Päätöksen tekijä

Konsernijohtaja

Valmistelijan yhteystiedot

Suhdetoiminta- ja markkinointipäällikkö Iina Ojala, puh. 040 801 6189, markkinointisuunnittelija Kati Ruotsalainen, puh. 040 521 1875 ja markkinointisuunnittelija Katri Rauvola, puh. 040 183 7258, etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja päätöksestä

 Johdon assistentti Mia Helin, puh. 040 570 4065, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Strategiajohtaja Reija Linnamaa:

Tampere isännöi vuoden 2022 jääkiekon miesten MM-kisoja yhdessä Helsingin kanssa. Jääkiekon MM-kisat tarjoavat Tampereen kaupungille laajaa kansainvälistä näkyvyyttä, jota on tarkoituksenmukaista hyödyntää kaupunkimarkkinoinnissa. Kuvattavan videon tarkoitus on tuoda Tamperetta esille elämyksien, urheilun ja yhteisöllisyyden kaupunkina. Videolla ja valokuvilla myös vahvistetaan mielikuvaa Tampereesta talviajan matkailu- ja tapahtumakohteena.

Tampereen esittelyvideo ja valokuvat jääkiekon MM-kisoja 2022 varten hankitaan Tuotantoyhtiö Legenda Oy:ltä (Y- tunnus 1873632-3). Pienhankinta tehtiin ilman kilpailuttamista ja tarjousta pyydettiin yhdeltä palveluntuottajalta, koska kyseessä on poikkeuksellisen kiireellinen hankinta. Hankinnan aikataulua ja toteutusta jouduttiin nopeuttamaan, koska video tulee kuvata ulkona talvisissa olosuhteissa, jotka eivät jatku enää pitkään. Tuotantoyhtiö Legenda Oy pystyy toteuttamaan kuvaukset poikkeuksellisen tiukassa aikataulussa. Tuotantoyhtiö Legenda Oy:llä on laaja Tampereen tuntemus ja vahvaa osaamista urheilukisoihin liittyvien videomateriaalien suunnittelusta ja toteuttamisesta. Palvelun laatu ja hintataso ovat tiedossa ja se vastaa yleistä alan hintatasoa.

Hankinta-asiakirjat ovat liikesalaisuuksia lukuun ottamatta julkisia sopimuksen tekemisen jälkeen sekä asianosaisjulkisia hankintapäätöksen jälkeen (Laki viranomaisen toiminnan julkisuudesta 621/1999).

Hallintosäännön 36 §:n kohdan 27 mukaan konsernijohtaja päättää konsernihallinnon irtaimen omaisuuden ja palvelujen hankinnasta, luovuttamisesta ja vuokrauksesta, ellei muualla ole toisin määrätty tai päätetty. Konsernihallinnon toimintasäännön tulojen ja menojen hyväksyjiä koskevan liitteen mukaan konsernijohtaja vastaa suurtapahtumatoiminnan tulosyksiköstä eikä tätä koskevia delegointipäätöksiä ole.

Päätös

Tampereen esittelyvideo ja valokuvat jääkiekon MM-kisoja 2022 varten hankitaan Tuotantoyhtiö Legenda Oy:ltä (Y- tunnus 1873632-3).

Videon kokonaiskustannus on enimmillään 19 000 euroa (+ alv 24 %) tarjouksessa kuvatun kokonaisuuden osalta.

Kustannukset maksetaan kaupungin suurtapahtumabudjetista kustannuspaikalta 113002 (Suurtapahtumat).

Mikäli olosuhteet estävät videon kuvaamisen maaliskuussa 2021, se voidaan siirtää myöhempään aikatauluun tilanteen edellyttämin muutoksin. Peruuntumisehdoista sovitaan tarkemmin laadittavassa hankintasopimuksessa.

Hankintapäätös sitoo Tampereen kaupunkia vasta, kun sopimus on allekirjoitettu.

Strategiajohtaja Reija Linnamaa valtuutetaan allekirjoittamaan Tampereen esittelyvideon ja valokuvien hankinnasta laadittava sopimus.

Allekirjoitus

Konsernijohtajan 2. varahenkilö, johtaja Mikko Nurminen