§ 55 Uusi kasvu syntyy verkostoissa -projektin omistajuuden delegointi

Lataa  Kuuntele 

TRE:1642/02.04.01/2020

Päätöspäivämäärä

13.3.2021

Päätöksen tekijä

Johtaja, elinvoiman palvelualue

Valmistelijan yhteystiedot

Projektikoordinaattori Karoliina Hartman, puh. 041 730 1573, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Suunnittelija Tiia Joki, puh. 040 576 8684, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen kaupunki on 4.3.2021 jättänyt käsittelyyn täydennetyn rahoitushakemuksen Keski-Suomen ELY-keskuksen ESR-rahoitushakuun Uusi kasvu syntyy verkostoissa -projektin toteuttamiseksi.  Projektin päätoteuttaja on Tampereen kaupunki / Työllisyys- ja kasvupalvelut, ja projektin sisäisenä osatoteuttajana toimii Tampereen kaupunki / Tampereen seudun ammattiopisto Tredu. Lisäksi projektiin osallistuu kaksi ulkoista osatoteuttajaa, Tribe Tampere Oy sekä Pirkanmaan Uusyrityskeskus ry.

Projekti käynnistetään ennakkotiedolla Keski-Suomen ELY-keskuksen myönteisestä rahoituspäätöksestä. Projektin toteutusaika on 1.2.2021-31.8.2023.

Projektilla pyritään vastaamaan ajankohtaisiin haasteisiin parantamalla työnhakijoiden työllistymisen edellytyksiä ja muutosvalmiutta kiihtyvässä työn murroksessa, toteuttamalla ennaltaehkäisevää työllisyydenhoitoa COVID-19 -pandemian keskellä sekä uudelleenmuotoilemalla julkisia työllisyys- ja alkavan yrittäjän palveluita ja näiden järjestämistapaa.

Tampereen kaupungin hallintosäännön 37 §:n 1 kohdan mukaan palvelualueen johtajan tehtävänä on palvelualueensa osalta johtaa toimintaa ja toiminnan organisointia ja kehittämistä. Lisäksi hallintosäännön 37 §:n mukaan palvelualueen johtajan päätösvalta koostuu kaupungin johtamista, hallintoa ja taloutta koskevista päätöksistä, jotka palvelualueen johtaja voi delegoida edelleen alaiselleen viranhaltijalle.

Projektin omistaa elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtaja. Projektin toiminnan kannalta on tarkoituksenmukaista esittää, että projektin omistajuus, toteutus ja hallinnointi delegoidaan osaprojekteittain työllisyys- ja kasvupalveluille ja Tredulle. Projektin operatiivinen omistaja on työllisyys- ja kasvupalveluiden osaprojektin osalta kasvupalvelujohtaja Irene Impiö. Tredun osaprojektin osalta omistaja on johtaja, ammatillinen koulutus Outi Kallioinen.

 

 

Päätös

Uusi kasvu syntyy verkostoissa -projektin omistajuus, toteutus ja hallinnointi delegoidaan osaprojekteittain työllisyys- ja kasvupalveluille ja Tredulle.

Allekirjoitus

Johtaja Teppo Rantanen