§ 70 Pellervon koulun oppimiskalusteiden hankinta

Lataa  Kuuntele 

TRE:3347/01.02.01/2021

Päätöspäivämäärä

30.4.2021

Päätöksen tekijä

Perusopetusjohtaja

Valmistelijan yhteystiedot

rehtori Maaret Tervonen, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

perusopetusjohtaja Kristiina Järvelä, p. 040 800 4678, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen kaupungin perusopetus pyysi tarjousta Pellervon koulun kalusteiden hankinnasta Martela Oyj:ltä (Y-tunnus 0114891-2). Martela Oyj on Tampereen kaupungin hankintojen puitejärjestelyyn valittu toimittaja.

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon alittava hankinta. Kansallisen kynnysarvon alittavissa hankinnoissa (sopimuksen tekohetkellä 60 000€ alv 0%) tilaaja voi tehdä hankinnat oman harkintansa mukaan keneltä tahansa edellä mainitulta puitejärjestelyyn valitulta toimittajalta.

Hankinta sisälsi liitteessä olevat laitteet. 

Tarjoajien soveltuvuuden arviointi: Valituksi tullut tarjoaja täytti tarjouspyynnössä tarjoajan soveltuvuudelle asetetut vaatimukset.

Tarjouksen tarjouspyynnön mukaisuus: Tarjoajan tarjous vastasi tarjotuille tuotteille asetetut vaatimukset. 

Edellä mainitun perusteella kalusteet esitetään hankittavaksi Martela Oyj:ltä (Y tunnus: 0114891-2) Martela Oyj:n tarjouksen hinnan katsottiin olevan kohtuullinen ja tuotteet ovat laadultaan hyviä ja käyttötarkoitukseen sopivia. 

Päätösesitys perusteluineen tulee julkiseksi vasta päätöksenteon jälkeen ja asiakirjat ovat liikesalaisuuksia lukuun ottamatta julkisia sopimuksen tekemisen jälkeen sekä asianosaisjulkisia hankintapäätöksen jälkeen (laki viranomaisen toiminnan julkisuudesta 621/1999). Asiakirjoja säilytetään Tampereen kaupungin sähköisessä arkistossa. 

Hankinnan arvonlisäveroton arvo on yhteensä 48 301,59€.

Tilaus voidaan tehdä aikaisintaan 14 päivän kuluttua hankintapäätöksen tiedoksisaannista edellytyksellä, että hankintapäätös on saanut lainvoiman.

 

Päätös

Pellervon koulun kalusteet hankitaan esityksen mukaisesti Martela Oyj:ltä (Y-tunnus 0114891-2).  

Hankinnan arvonlisäveroton arvo yhteensä on 48 301,59€.

Mikäli hankinnasta tehdään hankintasopimus, hankintapäätös on kaupunkia sitova vasta, kun hankintasopimus on allekirjoitettu. Muussa tilanteessa tilaus voidaan tehdä, kun hankintapäätös on lainvoimainen.        

 

Allekirjoitus

perusopetusjohtaja Kristiina Järvelä