§ 10 Määräaikaisen tuntiopettajan ottaminen Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Kalevan kampukseen, rakennusala 

Lataa  Kuuntele 

TRE:1983/01.02.01/2021

Päätöspäivämäärä

4.5.2021

Päätöksen tekijä

Koulutusjohtaja, Kalevan kampus

Valmistelijan yhteystiedot

koulutuspäällikkö Marja Lehtisaari, p. 040 806 3151, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

koulutusjohtaja Regina Blom, p. 040 806 2092, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen seudun ammattiopisto Tredun talonrakennuksen määräaikainen tuntiopettajan tehtävä ajalle 1.8.2021-31.7.2022 on ollut julkisesti haettavana 22.3.–6.4.2021. Ilmoituskanavat olivat tampere.fi,​ mol.fi,​ kuntarekry.fi, oikotie.fi, Twitter ja Linkedin.

Pääasiallinen toimipiste palvelussuhteen alkaessa on Kivimiehenkadun toimipiste.

Talonrakennuksen opettajan tehtävänä on alan ammatillisten aineiden opetus sekä lähi- että verkko-opetuksena, opintojen suunnittelu yhdessä opiskelijan ja sidosryhmien kanssa, työpaikalla tapahtuvan oppimisen ohjaus sekä näyttöjen suunnittelu, ohjaus ja arviointi.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 § 13 mukaan. Kelpoiseksi katsotaan myös tehtävään soveltuva erikoisammattitutkinto laajalla rakennusalan työkokemuksella ja yrittäjätaustalla vahvistettuna.

Opetustehtävä edellyttää erityisen vahvaa tai erikoistunutta käytännön ammattitaitoa rakennusalan konkreettisista työtehtävistä mukaan lukien korjausrakentamisen. Edellytämme myös hyvää perehtyneisyyttä rakennusalan työturvallisuusasioihin ja -määräyksiin. 

Hakijan eduksi katsotaan yrittäjäkokemus, opettajakokemus sekä nuorten että aikuisten opetuksessa, hyvät tietotekniset taidot sisältäen Wilma-oppilashallintojärjestelmän ja Moodle-oppimisympäristön sekä Teams-sovelluksen käyttökokemuksen. Eduksi katsotaan myös hankeosaaminen ja ymmärrys työllisyydenhoitopalvelujen prosesseista sekä hyvät työelämäyhteydet alan yrityksiin.

Tehtävää haki hakuaikana viisi (5) hakijaa,​ joista kelpoisia hakijoita oli yksi (1). Haastatteluihin kutsuttiin kolme (3) hakijaa.  Haastattelut järjestettiin 12.4.2021. 

Koulutuksen, työkokemuksen, haastattelussa saadun vaikutelman ja soveltuvuusarvioinnin perusteella tehtävään esitetään valittavaksi ******************.

********* ei tarvitse esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittamaa rikostaustaotetta, koska virkasuhde on katkeamaton.

Valinta on ehdollinen. Tehtävään valitun tulee 30 päivän kuluessa valintapäätöksestä tiedon saatuaan esittää lausunto terveydentilan tarkastuksesta, jossa hänet on todettu terveytensä puolesta tehtävään sopivaksi uhalla, että valintapäätös todetaan rauenneeksi. 

Valittu on merkitty henkilöstöhallinnon henkilörekisteriin. Rekisteriä koskeva tietosuojaseloste sekä tiedote rekisteröidyn oikeuksista ovat nähtävissä Tampereen kaupungin internet- sivuilla. 

Koulutusjohtajan päätösvalta asiassa perustuu elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtajan päätökseen 17.2.2021 § 31 (toimintasäännön liite: Ammatillinen koulutus - henkilöstöhallinnon delegoinnit). 

Laki kunnallisesta viranhaltijasta 2 luku 7 ja 8 §. 

Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 3 §.

 

 

Päätös

********* otetaan määräaikaiseen tuntiopettajan (talonrakennusala) virkasuhteeseen ajalle 2.8.2021-​31.7.2022 Tampereen seudun ammattiopisto Tredu Kalevan kampukseen.

Määräaikaisuuden perusteena on henkilöstötarpeen vakiintumattomuus SAP 24.

Pääasiallinen toimipaikka palvelussuhteen alussa on Kivimiehenkadun toimipiste,​ toimintoalue 504.

Koeaikaa ei ole.

Henkilötietoja sisältävä teksti

Salassapidettävät tiedot poistettu.

Allekirjoitus

koulutusjohtaja Regina Blom