§ 124 Tuntiopettajan ottaminen Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Kalevan kampukseen, turvallisuusala

Lataa  Kuuntele 

TRE:2283/01.02.01/2021

Päätöspäivämäärä

4.5.2021

Päätöksen tekijä

Johtaja, ammatillinen koulutus

Valmistelijan yhteystiedot

koulutuspäällikkö Satu Kaakkomäki, p. 044 766 4413, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

johtaja, ammatillinen koulutus Outi Kallioinen, p. 044 423 5473, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen seudun ammattiopisto Tredun turvallisuusalan tuntiopettajan toistaiseksi voimassa oleva virkasuhteinen tehtävä alkaen 1.8.2021 on ollut julkisesti haettavana 23.3. - 6.4.2021. Ilmoituskanavat olivat mol.fi, tampere.fi, kuntarekry.fi, oikotie.fi, Twitter, Linkedin ja Facebook.

Tuntiopettajan tehtävänä on turvallisuusalan monipuolinen ammatillinen opetustyö, joka sisältää turvallisuusalan opetusta verkossa ja lähiopetuksessa, työpaikalla järjestettävää opetusta, näyttöjen ohjausta ja yksilöllisten opintopolkujen ohjaamista ja opiskelijoiden henkilökohtaista ohjaamista.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 § 13 mukaan. Soveltuvaksi tutkinnoksi katsotaan myös turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto.

Edellytämme laaja-alaista osaamista ja käytännön kokemusta turvallisuusalalta (vähintään viisi vuotta), opettajakokemusta turvallisuusalan perustutkintoon johtavassa ammatillisessa koulutuksessa, vahvaa halua kehittää opetusta digitaalisia oppimisympäristöjä hyödyntäen, kokemusta työpaikalla tapahtuvan oppimisen ja näyttöjen ohjaamisesta, ohjaus- ja HOKS-osaamista sekä kykyä tulla toimeen nuorten kanssa. Lisäksi edellytämme hakijalta pätevyyttä toimia voimankäytön kouluttajana sekä järjestyksenvalvojakouluttajana. Edellytämme myös halukkuutta opettaa tarvittaessa muissa Tredun toimipisteissä ja voimassaolevaa B -luokan ajokorttia.

Eduksi katsotaan kokemusta etäopetuksesta sekä sen kehittämisestä, valmiuksia toimia erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa oppilaita ohjaten sekä muut tehtävän kannalta olennaiset ansiot.

Tehtävää haki määräajassa kolmetoista (13) hakijaa, joista haastatteluihin kutsuttiin neljä (4) hakijaa. Yksi haastateltu perui hakemuksensa. Kaikki kelpoisuusvaatimukset täyttäviä hakijoita oli yksi (1).

Haastattelut pidettiin 12.4.2021.

 

Koulutuksen, työkokemuksen, haastattelussa saadun vaikutelman perusteella tehtävään esitetään valittavaksi *********

********* ei tarvitse esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittamaa rikostaustaotetta, koska virkasuhde on katkeamaton.

Valinta on ehdollinen. Tehtävään valitun tulee 30 päivän kuluessa valintapäätöksestä tiedon saatuaan esittää lausunto terveydentilan tarkastuksesta, jossa hänet on todettu terveytensä puolesta tehtävään sopivaksi uhalla, että valintapäätös todetaan rauenneeksi.

Valittu on merkitty henkilöstöhallinnon henkilörekisteriin. Rekisteriä koskeva tietosuojaseloste sekä tiedote rekisteröidyn oikeuksista ovat nähtävissä Tampereen kaupungin internet- sivuilla. 

Johtajan, ammatillinen koulutus päätösvalta asiassa perustuu elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtajan päätökseen 17.2.2021 § 31 (toimintasäännön liite: Ammatillinen koulutus – henkilöstöhallinnon delegoinnit 1.3.2021 alkaen). 

Laki kunnallisesta viranhaltijasta 2 luku 7 ja 8 §. 

Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 3 §.

Päätös

********* otetaan 1.8.2021 alkaen virkasuhteiseen tehtävään Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Kalevan kampukseen. 

Koeaikaa ei ole. 

Pääasiallinen toimipaikka palvelussuhteen alussa on Sammonkadun toimipiste, toimintoalue 513.

Henkilötietoja sisältävä teksti

Salassapidettävät tiedot poistettu.

Allekirjoitus

johtaja, ammatillinen koulutus Outi Kallioinen