Kaupunginhallituksen konsernijaosto, kokous 18.5.2021

§ 57 Tiedoksi merkittävät asiat 

TRE:407/00.01.03/2021

Valmistelija

  • Vuojolainen Arto, Liiketoiminta- ja rahoitusjohtaja

Valmistelijan yhteystiedot

Controller Sami Suojanen, puh. 040 801 6656, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Kaupunginlakimies Jouko Aarnio, puh. 040 514 4884, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Perustelut

1) Pirkanmaan Voimia Oy:n halliktuksen puheenjohtaja Ilkka Mäkelän ja Tullinkulman Työterveys Oy:n hallituksen puheenjohtaja Kari-Matti Hiltusen esittäytyminen

2) Tilannekatsaus Sarka Oy:n toimintaan ja talouteen (hallituksen puheenjohtaja Irene Roivainen ja toimitusjohtaja Katja Piiksi)

3) Tilannekatsaus Työvalmennussäätiö Sykkeen toimintaan ja talouteen (hallituksen puheenjohtaja Matti J Mäkelä ja toiminnanjohtaja Jyrki Koskinen)

4) Tilannekatsaus Tampereen Tilapalvelut Oy:n toimintaan ja talouteen (hallituksen puheenjohtaja Petri Olkinuora ja toimitusjohtaja Petri Mölsä)

Päätösehdotus oli

Merkitään tiedoksi.

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin.

Kokouskäsittely

Konsernijaosto myönsi läsnäolo- ja puheoikeuden Pirkanmaan Voimia Oy:n hallituksen puheenjohtaja Ilkka Mäkelälle.

Hän oli läsnä asiantuntijana kokouksessa tämän asian kohdan 1) käsittelyn aikana ja poistui ennen päätöksentekoa kohdan 1) käsittelyn jälkeen.

Konsernijaosto myönsi läsnäolo- ja puheoikeuden Tullinkulman Työterveys Oy:n hallituksen puheenjohtaja Kari-Matti Hiltuselle.

Hän oli läsnä asiantuntijana kokouksessa tämän asian kohdan 1) käsittelyn aikana ja poistui ennen päätöksentekoa kohdan 1) käsittelyn jälkeen.

Konsernijaosto myönsi läsnäolo- ja puheoikeuden Sarka Oy:n toimitusjohtaja Katja Piiksille ja hallituksen puheenjohtaja Irene Roivaiselle. 

He olivat läsnä asiantuntijoina kokouksessa tämän asian kohdan 2) käsittelyn ajan ja poistuivat ennen päätöksentekoa kohdan 2) käsittelyn jälkeen.

Konsernijaosto myönsi läsnäolo- ja puheoikeuden Työvalmennussäätiö Sykkeen toiminnanjohtaja Jyrki Koskiselle ja hallituksen puheenjohtaja Matti J. Jokiselle. 

He olivat läsnä asiantuntijoina kokouksessa tämän asian kohdan 3) käsittelyn ajan ja poistuivat ennen päätöksentekoa kohdan 3) käsittelyn jälkeen.

Puheenjohtaja Kalervo Kummola ehdotti, että asian kohta 4) käsiteltävisiin seuraavassa kokouksessa. Puheenjohtaja tiedusteli, voidaanko ehdotus hyväksyä yksimielisesti. Koska jaosto oli yksimielinen, kohta 4) päätettiin käsitellä seuraavassa kokouksessa.


Muutoksenhaku

Oikaisuvaatimusta tai kunnallisvalitusta ei saa tehdä päätöksestä, joka koskee:

-vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (KuntaL 136 §)
-virka- tai työehtosopimuksen tulkintaa tai soveltamista ja viranhaltija on jäsenenä viranhaltijayhdistyksessä, jolla on oikeus panna asia vireille työtuomioistuimessa (KVhl 50 § 2 mom.)
-etuosto-oikeuden käyttämättä jättämistä (EtuostoL 22 §)