§ 90 Asiantuntijapalvelun hankinta Kuntien Tiera Oy:ltä treVaka-projektiin

Lataa  Kuuntele 

TRE:4039/02.07.01/2021

Päätöspäivämäärä

2.6.2021

Päätöksen tekijä

Tietohallintojohtaja

Valmistelijan yhteystiedot

Tietohallintopäällikkö Arto Kahila, puh. 050 372 5984  ja projektipäällikkö Heli Ketola, puh. 040 749 2072, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Tietohallintojohtaja Jarkko Oksala, puh.050 5588958, etunimi.sukunimi@tampere.fi 

Päätöksen perustelut

Tietohallintoyksikön ja varhaiskasvatuksen palveluryhmän käynnissä olevan treVaka 2.0 -projektin käyttöönottovaiheeseen tarvitaan ICT-projektipäällikkö käyttöönoton suunnitteluun ja johtamiseen. Projektipäällikön hankinta tehdään Kuntien Tiera Oy:n asiantuntijapalveluiden kautta.

Kuntien Tiera Oy on kuntien, kuntayhtymien ja kuntaomisteisten yhtiöiden omistama osakeyhtiö, joka tarjoaa omistajilleen tietohallinnon ja tietotekniikan asiantuntija-, sovellus- ja infrastruktuuripalveluja. Toimittaja toimii julkisista hankinnoista annetun lain (1397/2016) tarkoittamassa mielessä omistajiensa sidosyksikkönä ja yhteishankintayksikkönä. Tampereen kaupunki on Toimittajan osakkeenomistaja. 

Toimittaja tuottaa Tampereen kaupungille ICT-käyttöönottoon projektipäällikkö-asiantuntijapalvelua liitteenä olevan sopimuksen mukaisesti. Palveluun kuuluu myöhemmin erikseen sovittavia tehtäviä. Palvelun toteuttaja toimii treVaka-projektin hallinnollisen projektipäällikön (eli tuoteomistajan) ohjauksessa ja osana ketterää kehitystiimiä.

Sopimuskausi on 1.6.2021 – 31.12.2021 poislukien heinäkuu 2021.

Tampereen kaupungin konsernihallinnon toimintasäännön liitteen 1 (delegointimatriisi) mukaan tietohallintojohtaja vastaa ja päättää Tampereen kaupungin ICT-​hankinnoista,​ ICT-​sopimusten ehdoista,​  hyväksymisestä ja allekirjoittamisesta. Lisäksi tietohallintojohtaja vastaa ja päättää Tampereen kaupunkiseudun tietohallintosopimuksessa määritellyistä asioista.

Päätös

Asiantuntijapalvelu treVaka 2.0 -projektin käyttöönottovaiheeseen hankitaan Kuntien Tiera Oy:ltä.

Hankinnasta aiheutuvat arvonlisäverottomat kustannukset,​ enintään
60 000 euroa,​ maksetaan projektirakenteelta K1130_ICT_20_31, treVaka.

Päätös sitoo kaupunkia vasta,​ kun asiantuntijapalvelua koskeva sopimus on allekirjoitettu.

Henkilötietoja sisältävä teksti

Salassapidettävät tiedot poistettu.

Allekirjoitus

Tietohallintojohtaja Jarkko Oksala