§ 8 Asiantuntijapalvelun hankinta Unicefin Lapsiystävällinen kunta -mallin kehittämistyöhön

Lataa  Kuuntele 

TRE:8336/02.07.01/2021

Päätöspäivämäärä

10.12.2021

Päätöksen tekijä

Z/Suunnittelujohtaja, Tampere Junior -hanke

Valmistelijan yhteystiedot

Projektisuunnittelija Johanna Pyymäki, puh. 041 730 7248, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Suunnittelujohtaja Leena Viitasaari, puh. 050 553 8672, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampere Junior -kehitysohjelman tavoitteita edistetään erilaisten projektin avulla. Yksi kehitysohjelman projekteista on UNICEF Lapsiystävällinen kunta -kehittämistyö. Projektin tarkoituksena on tavoittaa laaja kohderyhmä, erityisesti lapset ja nuoret. Projektin tavoitteiden toteuttaminen ja onnistunut kehittämistyö edellyttää erityistä asiantuntemusta viestinnästä ja markkinoinnista.

Villivisio Oy tarjoaa viestinnän ja markkinoinnin asiantuntijapalveluja UNICEF Lapsiystävällinen kunta -projektille. Villivision kanssa tehtävän yhteistyön avulla rakennetaan Tampereen Lapsiystävällinen kunta -mallille visuaalinen ilme ja tunnistettava brändi, joka noudattaa Tampere.Finland -brändiä ja UNICEFin Lapsiystävällinen kunta -mallin ohjeita. Lisäksi yhteistyössä suunnitellaan hankkeen perusviestit sekä viestintäkanavat ja -keinot.

Villivision tarjoamat asiantuntijapalvelut ovat Tampereen kaupungin asiantuntijapalvelujen puitesopimuksen mukaisia. Villivisio Oy vastasi tarjouspyyntöön 26.11.2021. Palvelun kokonaishinta on 15 955 €.  Asiantuntijapalveluiden toteutus alkaa joulukuussa 2021 ja päättyy arviolta helmikuun 2022 loppuun mennessä. Maksuerät maksetaan puitesopimuksen nro 203559 mukaisin ehdoin. 1. laskutus on 31.12.2021, jolloin laskutetaan joulukuussa totetettavat osiot: viestinnän työpaja sekä visuaalinen identiteetti, värit, kuvamaailma, mahdolliset ikonit, graafinen ohjeistus. 

Hyväksytty tarjous sekä tarjouspyyntö ovat tämän päätöksen liitteenä ja muodostavat yhdessä puitesopimus nro 203559 kanssa hankinnan sopimusasiakirjat.

Päätös

Asiantuntijapalvelu Unicefin Lapsiystävällinen kunta -mallin kehittämistyöhön hankitaan esityksen mukaisesti Villivisio Oy:ltä.

Palvelun kokonaishinta on 15 955 €.

Allekirjoitus

Suunnittelujohtaja Leena Viitasaari