§ 7 Kaupungin edustajan nimeäminen Ympäristöministeriön työryhmään

Lataa  Kuuntele 

TRE:488/00.01.05/2022

Päätöspäivämäärä

24.1.2022

Päätöksen tekijä

Johtaja, kaupunkiympäristön palvelualue

Valmistelijan yhteystiedot

Kehittämispäällikkö Matias Ansaharju, johdon assistentti Katri Naulo, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Pormestarin sihteeri Ritva Vakkuri, puh. 0400 780 866, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Ympäristöministeriö asettaa työryhmän, jonka tehtävänä on valmistella ehdotus hallituksen esitykseksi rakennetun ympäristön tietojärjestelmää koskevasta lainsäädännöstä. 

Ministeriö on pyytänyt ehdotusta pysyväksi asiantuntijaksi työryhmään (18.1.2022 saapunut sähköposti). Tasa-arvolain vaatimusten täyttämiseksi on pyydetty nimeämään eri sukupuolia edustavat ehdokkaat sekä lisäksi ensisijainen ehdokas.


Tampereen kaupungin edustajaehdokkaat työryhmään ovat projektipäällikkö Marja Uusivuori (ensisijainen) ja kehittämispäällikkö Matias Ansaharju (varajäsen) Kaupunkiympäristön palvelualueelta.

Hallintosäännön 34 §:n mukaisesti pormestari päättää kaupungin edustajan nimeämisestä kaupungin edunvalvaonta-asioissa ja muuten strategisesti merkittävissä asioissa. 

 

Päätös

Tampereen kaupungin edustajaehdokkaat Ympäristöministeriön asettamaan työryhmään, jonka tehtävänä on valmistella ehdotus hallituksen esitykseksi rakennetun ympäristön tietojärjestelmää koskevasta lainsäädännöstä, ovat projektipäällikkö Marja Uusivuori (ensisijainen) ja kehittämispäällikkö Matias Ansaharju (varajäsen) Kaupunkiympäristön palvelualueelta.

Allekirjoitus

Anna-Kaisa Ikonen, pormestari