§ 29 Tampereen kaupungin ja Tampereen Seudun Keskuspuhdistamo Oy:n välinen yhteistyösopimus- Vihilahdenkujan yhteisrakentamishanke

Lataa  Kuuntele 

TRE:1682/10.03.00/2022

Päätöspäivämäärä

25.2.2022

Päätöksen tekijä

Rakennuttamisjohtaja, Kaupunkiympäristön palvelualue

Valmistelijan yhteystiedot

Rakennuttajainsinööri Anne Ravaska, puh. 040 806 3906, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Rakennuttamisjohtaja Milko Tietäväinen, puh. 040 506 8600, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen kaupunki osallistuu Vihilahdenkujan yhteisrakentamishankkeen rakennusurakan kilpailuttamiseen ja toteuttamiseen yhteistyössä Tampereen Seudun Keskuspuhdistamo Oy:n kanssa sopimuksen mukaisesti. Tampereen kaupungin osuus hankkeessa koskee hulevesitöitä ja pyöräily- ja jalkakäytävän perustamista valaistustöineen. Tampereen kaupungin arvioitu osuus hankkeen kustannuksista on 117 311,00 euroa  (alv. 0%). Hankkeen rakennuttamisesta vastaava Tampereen Seudun Keskuspuhdistamo Oy kilpailuttaa hankkeen. Hankintamenettely on hankintalain mukainen avoin menettely. Tarjouksen valintaperusteena käytetään halvinta hintaa. Vihilahdenkujan rakennushanke sisältyy Tampereen kaupungin kaupunkiympäristön palvelualueen vuoden 2022 vuosisuunnitelmaan.

Päätös

Tampereen kaupunki valtuuttaa Tampereen Seudun Keskuspuhdistamo Oy:n kilpailuttamaan puolestaan Vihilahdenkujan rakennusurakan toteuttajan ja tekemään hankintapäätöksen sekä hoitamaan kilpailutukseen liittyvät toimenpiteet. Sopimuksessa on sovittu tilaajien välisestä yhteistyöstä ja kustannusjaosta. Sopijaosapuolet:  Tampereen kaupunki ja Tampereen Seudun Keskuspuhdistamo Oy. 

Urakkasopimusvaiheessa ja urakan aikana Tampereen kaupunki ja Tampereen Seudun Keskuspuhdistamo Oy toimivat urakan tilaajina ja urakkasopimuksen allekirjoittajina.

Allekirjoitus

Rakennuttamisjohtaja Milko Tietäväinen