§ 64 TUTORS Finland Oy:n ja Tampereen kaupungin, Tampereen seudun ammattiopisto Tredun välisen yhteistyösopimuksen hyväksyminen

Lataa  Kuuntele 

TRE:1757/00.01.06/2022

Päätöspäivämäärä

25.2.2022

Päätöksen tekijä

Johtaja, ammatillinen koulutus

Valmistelijan yhteystiedot

Koulutusvientijohtaja Helena Koskinen, p. 0400 236 990, etunimi. sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Johtaja, ammatillinen koulutus Outi Kallioinen, p. 044 423 5473, etunimi. sukunimi@tampere.fi 

Päätöksen perustelut

TUTORS Finland Oy:n ja Tampereen kaupungin,  Tampereen seudun ammattiopisto Tredun välisen yhteistyösopimuksen tarkoituksena on sopia keskinäisestä ja tavoitteellisesta ammatillisen koulutuksen ja osaamisen vientiin liittyvästä yhteistyöstä. Sopimus on luonteeltaan puitesopimuksen kaltainen. Yhteistyösopimuksen lisäksi TUTORS Finland Oy:llä ja Tampereen seudun ammattiopisto Tredulla voi olla myös muita sopimuksia,  esimerkiksi hankeyhteistyön tekemisestä.  Sopimuksen pohjalta neuvoteltava yhteistyö keskittyy ensisijaisesti seuraaviin kokonaisuuksiin: työssäoppiminen Espanjassa, etäharjoittelukonsepti, kv-harjoittelu, kehittämisprojektit, verkostotoiminta, koulutusvienti, koulutuksen järjestäminen etänä ja hybridimuodossa. Mahdollinen yhteistyö toteutetaan erikseen sovittavien palveluiden kautta, joista tehdään erilliset sopimukset.

Projektien toteuttamisesta sovitaan erillisellä sopimuksella. Liitteenä oleva sopimus on voimassa 1.4.2022 alkaen. Sopimus voidaan irtisanoa toisen osapuolen niin halutessa kirjallisesti. Sen voimassaolo päättyy, mikäli Osapuolet solmivat yhteistyötä koskevan sopimuksen, kuitenkin viimeistään 31.12.2023. 

Johtajan, ammatillinen koulutus päätösvalta asiassa perustuu palvelualueen johtajan päätökseen 10.01.2022 § 6 Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen toimintasääntö. (Toimintasäännön liite: Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtajan toimivallan siirtäminen 10.01.2022 alkaen.)

Päätös

Hyväksyn liitteenä olevan Tampereen kaupungin,  Tampereen seudun ammattiopisto Tredun ja TUTORS Finland Oy:n välisen yhteistyösopimuksen.

Sopimus sitoo Tampereen kaupunkia kuitenkin vasta kun sitä koskevat päätökset ovat saaneet lainvoiman. 

Allekirjoitus

Johtaja, ammatillinen koulutus Outi Kallioinen