§ 33 Vuodonhaun paikannuslaitteiden hankinta

Lataa  Kuuntele 

TRE:2505/02.07.01/2022

Päätöspäivämäärä

9.4.2022

Päätöksen tekijä

Toimitusjohtaja, Tampereen Vesi

Valmistelijan yhteystiedot

Verkostojohtaja Pekka Laakkonen,​​ puh. 050 552 6267,​​ etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Toimitusjohtaja Petri Jokela, puh.040 556 0604, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen Vedellä on koekäytössä Pipelife Finland Oy:n vuodonhaun paikannuslaitteita eli loggereita. Neljän kuukauden koekäytön aikana kyseisten loggereiden avulla on löydetty kolme vesijohtovuotoa.  Loggereiden avulla voidaan etsiä piilovuotoja ja tutkia alueita, joilla on havaittu vuotoon tai vuotoihin viittavia merkkejä.

Suoritetun koekäytön myötä voidaan todeta, että kyseiset laitteet ovat laadullisesti ja toiminnallisesti soveltuvia tilaajan erilaisiin kohteisiin ja vianhakuun. Loggerit asennetaan tutkittavalle alueelle sulkuventtiileihin, paloposteihin tai tonttisulkuventtiileihin loggereissa olevan magneetin avulla. Tyypillisesti yhdelle tutkittavalle alueelle riittävä määrä ääniloggereita on 15–20 kappaletta. Loggereiden käyttö ei vaikuta vedenjakeluun.

Päätösehdotus perusteluineen tulee julkiseksi vasta päätöksen teon jälkeen ja asiakirjat ovat liikesalaisuuksia lukuun ottamatta julkisia sopimuksen tekemisen jälkeen sekä asianosaisjulkisia hankintapäätöksen jälkeen. Tilaus voidaan tehdä aikaisintaan 14 päivän jälkeen päätöksen tiedoksisaannista edellytyksellä, että hankintapäätös on saanut lainvoiman. 

 

Päätös

Tampereen Vesi hankkii Pipelife Finland Oy:ltä vuodonhaun paikannuslaitteita 23.3.2022 saadun tarjouksen mukaisesti. Hankinnan kokonaishinta on 19 100,00 euroa. 

Hinnat ovat verottomia ja niihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

 

Allekirjoitus

Toimitusjohtaja Petri Jokela