§ 186 Sopimus virka-aikaisen sosiaali- ja kriisipäivystystoiminnan toteuttamisesta Pirkkalan kunnalle

Lataa  Kuuntele 

TRE:3752/00.01.06/2022

Päätöspäivämäärä

13.5.2022

Päätöksen tekijä

Z/Palvelujohtaja, lasten, nuorten ja perheiden palvelut

Valmistelijan yhteystiedot

Sosiaali- ja kriisipäivystyksen päällikkö Taru Herranen, puh. 040 0380 651, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Johdon assistentti Eija Haapanen, puh. 040 639 7871, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Sopimuksen tarkoituksena on sopia lakisääteisen sosiaali- ja kriisipäivystystoiminnan toteuttamisesta Tampereen kaupungin ja Pirkkalan kunnan kesken. Tampereen kaupungin sosiaali- ja kriisipäivystys on hoitanut Pirkkalan kunnan virka-ajan ulkopuolisen sosiaalipäivystyksen maakunnallisen ympärivuorokautisen sosiaalipäivystyksen järjestämisestä solmitun yhteistoimintasopimuksen mukaisesti 1.1.2014 alkaen. Tällä sopimuksella toiminta laajenee Pirkkalan osalta myös virka-aikaiseen sosiaalipäivystykseen. Siltä osin kuin tässä sopimuksessa sovitaan toisin kuin edellä mainitussa sopimuksessa, noudatetaan tämän sopimuksen ehtoja.

Sopimus on kuntalain 54 §:n mukainen sopimus viranomaistehtävän hoitamisesta. Tampereen kaupunki hoitaa Pirkkalan kunnan puolesta sopimuksen kohdassa 3 tarkoitetut tehtävät. Hallinnossa ja päätöksenteossa noudatetaan Tampereen kaupungin sääntöjä, määräyksiä ja ohjeita. Sopimuksessa tarkoitettujen asioiden valmistelusta ja toimeenpanosta huolehtii Tampereen kaupunki.

Palvelujohtajan päätösvalta perustuu sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualueen johtajan päätökseen 31.12.2020 § 81, toimintasäännön liitteen delegointimatriisiin.

 

Päätös

Hyväksytään sopimus virka-aikaisen sosiaali- ja kriisipäivystystoiminnan toteuttamisesta Pirkkalan kunnalle esityksen mukaisesti. 

Tämä sopimus tulee voimaan, kun osapuolet ovat sen allekirjoittaneet ja päätökset ovat tulleet lainvoimaisiksi.

Sopimus on voimassa 31.12.2022 saakka.

Allekirjoitus

Palvelujohtaja Maria Päivänen