§ 115 Päätoimisen tuntiopettajan ottaminen Tredun Hervannan kampukseen 30.5.2022 alkaen

Lataa  Kuuntele 

TRE:2729/01.02.01/2022

Päätöspäivämäärä

13.5.2022

Päätöksen tekijä

Johtaja, ammatillinen koulutus

Valmistelijan yhteystiedot

Koulutuspäällikkö Ari Holsti, puh.050 441 8812, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Johtaja, ammatillinen koulutus Kirsi Viskari puh. 0400 376 420, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Hervannan kampuksen virkasuhteisen tuntiopettajan (media-ala) tehtävä on ollut julkisesti haettavana 1.4.-19.4.2022

Hakukoodi TRE-01-783-22. Ilmoituskanavat olivat tampere.fi, Kuntarekry, Twitter, LinkedIn, Facebook ja Oikotie.

Tehtävänä on media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnon julkaisutuotannon osaamisalan opetus, oma-opettajana toimiminen sekä työpaikalla tapahtuvan oppimisen ohjaus, ammattiosaamisen näyttöjen suunnittelu ja arviointi.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 § 13 mukaan.

Tehtävä edellyttää vahvaa osaamista opetettavissa aineissa ja hyviä digi-valmiuksia. Työssä edellytetään Adobe- ja Microsoft-ohjelmistojen hyvää osaamista sekä Moodle-oppimisympäristön ja Wilma-opiskelijahallintojärjestelmän tuntemusta. Opetettavia aineita ovat videokuvaus ja editointi, kuvakompositioanimointi, markkinointiviestintä, verkkojulkaiseminen (HTML ja CSS, julkaisujärjestelmät, some, hakukoneoptimointi) sekä VR-ympäristöt.
Eduksi luetaan kokemus toisenasteen ammatillisesta koulutuksesta ja alueen työelämätuntemus. Tehtävässä arvostetaan seuraavaa osaamista: printtijulkaisu, 3D-osaaminen (mallinnus ja tulostaminen), valaisu, äänitys, äänen jälkikäsittely, striimaus sekä valokuvaus ja kuvankäsittely. 

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikostaustaote ja työterveyshuollon lausunto terveydentilasta.

Tehtävää haki hakuaikana kolme (3) hakijaa, joista kelpoisia oli yksi (1) hakija.

Haastatteluihin kutsuttiin yksi (1) hakija. Haastattelu pidettiin 27.4.2022.

Koulutuksen, työkokemuksen ja haastattelussa saadun vaikutelman perusteella tehtävään valitaan medianomi *********.

********* on esittänyt 13.1.2020 rikostaustaotteen jonka jälkeen palvelussuhde on jatkunut keskeytymättä,​ joten lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittamaa rikostaustaotetta ei vaadita.

Valittu on merkitty henkilöstöhallinnon henkilörekisteriin. Rekisteriä koskeva tietosuojaseloste sekä tiedote rekisteröidyn oikeuksista ovat nähtävissä Tampereen kaupungin internet-sivuilla.

Johtajan,​ ammatillinen koulutus päätösvalta asiassa perustuu elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtajan päätökseen 10.1.2022 § 6 (toimintasäännön liite: Ammatillinen koulutus - henkilöstöhallinnon delegoinnit 10.1.2022 alkaen). 

Laki kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta 2 luku 4 § ja 7 §.

Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 3 §.

Päätös

Medianomi ********* otetaan päätoimiseen tuntiopettajan (media-ala) virkasuhteeseen 30.5.2022 alkaen Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Hervannan kampukseen.

Pääasiallinen toimipaikka palvelussuhteen alussa on Hepolamminkadun toimipiste, toimintoalue 508.

Valinta on ehdollinen. Tehtävään valitun tulee 30 päivän kuluessa valintapäätöksestä tiedon saatuaan esittää lausunto terveydentilan tarkastuksesta,​ jossa hänet on todettu terveytensä puolesta tehtävään sopivaksi uhalla,​ että valintapäätös todetaan rauenneeksi.

 


 

Henkilötietoja sisältävä teksti

Salassapidettävät tiedot poistettu.

Allekirjoitus

Johtaja Kirsi Viskari