§ 15 Päätoimisen määräaikaisen tuntiopettajan (yhteiskuntatieteelliset aineet) ottaminen Tampereen seudun ammattiopiston Tredun Pyynikin kampukselle ajalle 1.9.2022-31.5.2023

Lataa  Kuuntele 

TRE:3425/01.02.01/2022

Päätöspäivämäärä

2.6.2022

Päätöksen tekijä

Koulutusjohtaja, Pyynikin kampus

Valmistelijan yhteystiedot

Koulutuspäällikkö Terhi Rissanen, puh. 050 576 1416. etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Koulutusjohtaja Virpi Siiranen, puh. 040 441 8823, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Pyynikin kampuksella on ollut 4. - 18.5.2022 välisenä aikana julkisesti haettavana päätoimisen tuntiopettajan määräaikainen virkasuhde.

Hakukoodi TRE-01-1001-22. Hakukanavat olivat tampere.fi, kuntarekry.fi, mol.fi, Oikotie, Facebook, Linkedin ja Twitter.

Yhteiskuntatieteellisten aineiden opettajan kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 § 13 mukaan; soveltuva ylempi korkeakoulututkinto tai yhteisöpedagogi YAMK. 

Tehtävässä edellytetään monipuolista ja ajantasaista kokemusta sosiaalityöstä tai työskentelystä kouluikäisten lasten ja nuorten parissa, toisen asteen ammatillisen koulutuksen sosiaali- ja terveysalan ja/tai kasvatus- ja ohjausalan perus- ja ammattitutkinnon yhteiskuntatieteellisten aineiden opetus- ja ohjaustehtävästä, sekä monipuolisia pedagogisia ja digitaalisia taitoja. 

Tehtävään kuuluu yhteiskuntatieteellisten ammatillisten aineiden opetuksen lisäksi työpaikalla tapahtuvan oppimisen ohjaus, näyttöjen arviointi, henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman laadinta ja OMA-opettajana toimiminen. 

Eduksi katsotaan työpaikalla tapahtuvan oppimisen kehittäminen, kokemus tieto- ja viestintätekniikan opetuskäytöstä ja verkko-opetuksesta, Wilma ja Moodle -oppimisympäristöjen tuntemusta sekä englannin kielen taitoa. Lisäksi eduksi katsotaan Pirkanmaan alueen nuorten yhteistyöverkostojen tuntemus.

Tehtävää haki hakuajan puitteissa 20 hakijaa. Hakijoista kuusi (6) täytti tehtävän edellyttämät kelpoisuusehdot.

Haastatteluihin valittiin osaamisen, kokemuksen ja hakemusten perusteella seitsemän (7) hakijaa. Haastattelut pidettiin 19. ja 20.5.2022. Haastattelijoina toimivat koulutuspäälliköt Terhi Rissanen ja Riitta Silas sekä lehtori Mia Palonen.

Koulutuksen, työkokemuksen, ansiovertailun ja kokonaisarvioinnin perusteella päätoimisen tuntiopettajan määräaikaiseen virkasuhteeseen esitetään valittavaksi yhteisöpedagogi *********.

Valittu on merkitty henkilöstöhallinnon henkilörekisteriin. Rekisteriä koskeva tietosuojaseloste sekä tiedote rekisteröidyn oikeuksista ovat nähtävissä Tampereen kaupungin internet-​sivuilla.

Koulutusjohtajan päätösvalta asiassa perustuu elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtajan päätökseen 10.1.2022 § 6 (toimintasäännön liite: Ammatillinen koulutus - henkilöstöhallinnon delegoinnit 10.1.2022 alkaen). 

Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 3 § (Työnantajan velvollisuus pyytää rikosrekisteriote nähtäväksi).

Päätös

Yhteisöpedagogi ********* otetaan 1.9.2022 - 31.5.2023 väliseksi ajaksi päätoimisen tuntiopettajan määräaikaiseen virkasuhteeseen Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Pyynikin kampukselle.

Pääasiallinen toimipaikka palvelussuhteen alussa on Santalahdentien toimipiste.

Valinta on ehdollinen. Valitun tulee 45 päivän kuluessa valintapäätöksestä tiedon saatuaan esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikostaustaote uhalla, että valintapäätös todetaan rauenneeksi.

Henkilötietoja sisältävä teksti

Salassapidettävät tiedot poistettu.

Allekirjoitus

Koulutusjohtaja Virpi Siiranen