§ 86 Päivitys Multiojankadun pysäköintisuunnitelmaan

Lataa  Kuuntele 

TRE:1330/08.01.02/2022

Päätöspäivämäärä

2.8.2022

Päätöksen tekijä

Suunnittelupäällikkö, Kaupunkiympäristön palvelualue, liikennejärjestelmän suunnittelu

Valmistelijan yhteystiedot

Erikoissuunnittelija Tuula Somppi, puh. 040 800 7579, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Suunnittelupäällikkö Ari Vandell, puh. 040 564 4518, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Multiojankadulle / Ratasillantielle lisättiin keväällä 2022 pysäköintikieltomerkkejä sekä talvipysäköintirajoituksia. Ratasillantien eteläpuolelle radan ylittävän sillan länsipuolelle asennettiin pysäköintikieltomerkki, jonka voimassolo ulottui Multiojankatu 30-32 tonttiliittymän eteläpuolelle.

Läheisestä taloyhtiöstä on tullut toive, että em. pysäköintikielto alkaisi vasta hieman ennen em. tonttiliittymää, jotta isommat kuorma-autot voisivat pysäköidä tuon sillan ja tonttiliittymän välisellä suoralla katuosuudella. Multiojankatu on sen verran kapea, ettei siinä kunnolla sovi pysäköimään molemmin puolin katua, vaikka se sallittua olisikin.

Liikenneturvallisuus ei vaarannu, vaikka pysäköintikieltomerkki toiveen mukaisesti siirretään pois sillan alusta, koska ilman kieltomerkkiäkin pysäköinti sillalla ja jyrkässä mutkassa on kielletty. Kieltomerkki siirretään tonttiliittymän pohjoispuolelle päivitetyn suunnitelman 1/21778 mukaisesti, jolloin Ratasillantien alkuosan länsipuolelle suoralle osuudelle jää muutaman kymmenen metrin matka kadunvarsipysäköinnille. Kadun toisella puolella pysäköinti on kielletty.

Päätös

Pysäköintikieltomerkki siirretään Ratasillantieltä Multiojankatu 30-32 tonttiliittymän pohjoispuolelle päivitetyn suunnitelman 1/21778 mukaisesti.

 

Päätöstä on noudatettava muutoksenhausta huolimatta, jollei valitusviranomainen toisin määrää (TLL 193 § 2 mom.).

 

Allekirjoitus

Suunnittelupäällikkö Ari Vandell