§ 275 Palvelusopimuksen hyväksyminen Virta-kampuksen tieto- ja kirjastopalveluista

Lataa  Kuuntele 

TRE:6769/00.01.06/2022

Päätöspäivämäärä

6.10.2022

Päätöksen tekijä

Johtaja, ammatillinen koulutus

Valmistelijan yhteystiedot

Tietopalvelupäällikkö Anne Suoniemi, p. 050 550 4143, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Johtaja, ammatillinen koulutus Kirsi Viskari, p. 0400 376 420, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Lempäälän Virta-kampuksen Tietokeskus kuuluu hallinnollisesti Tampereen seudun ammattiopiston alaisuuteen. Tietokeskus on osa TOKI-kirjastoja. Tieto- ja kirjastopalveluiden toiminnalinen vastuu kuuluu Tredun tietopalvelupäällikölle ja Tietokeskuksen päivittäisestä toiminnasta vastaa informaatikko.

Kyseessä on kokonaispalvelu, jonka kustannuksiin Lempäälän kunta / Lempäälän lukio osallistuu maksamalla osuutensa yhteisen informaatikon kustannuksista: Lempäälän lukio 40% ja Tredu 60%. Muista yhteistoimintaan liittyvistä kustannusten jaoista sovitaan palvelusopimuksen mukaisesti.

Johtajan, ammatillinen koulutus päätösvalta asiassa perustuu palvelualueen johtajan päätökseen 16.6.2022 § 69 Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen toimintasääntö. (Toimintasäännön liite: Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtajan toimivallan siirtäminen 1.8.2022 alkaen.)

Päätös

Hyväksytään liitteenä oleva Tampereen kaupungin / Tampereen seudun ammattiopisto Tredun ja Lempäälän kunnan / Lempäälän lukion välinen palvelusopimus Virta-kampuksen tieto- ja kirjastopalveluista.

Sopimus sitoo Tampereen kaupunkia lopullisesti kuitenkin vasta, kun kaupungin sopimusta koskevat päätökset ovat saaneet lainvoiman.

Allekirjoitus

Johtaja Kirsi Viskari