Tampereen nuorisovaltuusto, kokous 17.2.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 38 Suomen nuorisovaltuustojen Liiton Aktiivipäivät ABC ja HC 

TRE:1203/00.01.03/2022

Valmistelija

  • Niskanen Päivi, Johtava koordinaattori

Lisätietoja päätöksestä

Nuoriso-ohjaaja Jenna Naukkarinen, puh. 050 385 0222, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Perustelut

Arttu Vuori esittelee aihetta. Nuorisovaltuusto keskustelee aiheesta.

Tapahtuman teemana on kestävä kehitys, jota tarkastellaan erilaisista näkökulmista. Teeman mukaisen ohjelman lisäksi luvassa on myös nuorisovaltuustoitoimintaa tukevaa ohjelmaa. Tapahtuma järjestetään koronatilanteen salliessa Hyvinkäällä 8.-10.4.2022. Osa tapahtuman ohjelmasta pyritään järjestämään myös ruotsiksi. Tapahtuman osallistujamaksu on Suomen Nuorisovaltuustojen Liiton jäsenille 100 € ja muille 170 €. Hinta sisältää viikonlopun ohjelman, koulutusmateriaalit, ruokailut ja lattiamajoituksen tapahtumakoululla.

Nuorisovaltuutetut ilmoittautuvat omatoimisesti tapahtumaan ja nuoriso-ohjaaja Jenna Naukkarinen ilmoittaa laskutustiedot Suomen Nuorisovaltuustojen Liitolle.

Päätös

Nuorisovaltuusto valitsi seuraavat edustajat Suomen Nuorisovaltuustojen Liiton Aktiivipäivät ABC & HC-tapahtumaan: Leo Boström, Tähkä Tolvanen, Silja Yli-Hinkkala, Patrick Itäniemi, Aada Aho, Juliaana Gustaffon, Rasmus Riikonen, Eetu Hukkanen, Milja Syreeni, Lotta Liuhamo, Hilkka Liljeroos, Aliisa Ahola, Krista Sillanpää, Venla Vuorinen, Venla Taubert, Oliver Priimägi, Suvi Brusin, Elina Tuominen ja Milja-Maria Halme.


Muutoksenhaku

Oikaisuvaatimusta tai kunnallisvalitusta ei saa tehdä päätöksestä, joka koskee:

-vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (KuntaL 136 §)
-virka- tai työehtosopimuksen tulkintaa tai soveltamista ja viranhaltija on jäsenenä viranhaltijayhdistyksessä, jolla on oikeus panna asia vireille työtuomioistuimessa (KVhl 50 § 2 mom.)
-etuosto-oikeuden käyttämättä jättämistä (EtuostoL 22 §)