Z/Sosiaali- ja terveyslautakunnan yksilöasioiden jaosto, kokous 7.12.2022

Lataa  Kuuntele 

§ 167 Sosiaali- ja terveyslautakunnan yksilöasioiden jaoston ylimääräinen kokous 

TRE:7129/00.00.03/2021

Valmistelija

  • Jokinen Aino, Hallintosihteeri

Valmistelijan yhteystiedot

Hallintosihteeri Aino Jokinen, puh. 040 801 6103, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Hallintosihteeri Aino Jokinen, puh. 040 801 6103, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Perustelut

Sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualueen oikaisuvaatimusasioiden valmistelijat ovat toivoneet, että sosiaali- ja terveyslautakunnan yksilöasioiden jaoston on tarpeen päättäisi ylimääräisen kokouksen pitämisestä vielä joulukuun aikana. Tavoitteena on, että mahdollisimman moni marras- ja joulukuussa saapunut oikaisuvaatimus saataisiin käsitellyksi normaalein menettelytavoin yksilöasioiden jaostossa.

Hallintosäännön 121 §:n mukaan toimielin päättää kokoustensa ajan ja paikan. Kokous pidetään myös, milloin puheenjohtaja katsoo kokouksen tarpeelliseksi tai enemmistö toimielimen jäsenistä tekee puheenjohtajalle esityksen kokouksen pitämisestä ilmoittamansa asian käsittelyä varten. Tällöin puheenjohtaja määrää kokousajan.

Kokoukseen mahdollistetaan osallistuminen yhtäläisin näkö- ja ääniyhteyksin kuntalain 99 §:n ja hallintosäännön 120 §:n mukaan Selman kokoustyötilalla ja Teams-kokouksella. Lisäksi kokoukseen on mahdollista osallistua paikan päällä keskusvirastotalolla.

Päätösehdotus oli

Sosiaali- ja terveyslautakunnan yksilöasioiden jaoston ylimääräinen kokous pidetään maanantaina 19.12.2022 Tampereen keskusvirastotalolla Ryhmähuone 2:ssa sekä sähköisenä kokouksena klo 14:00 alkaen.

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin.

Kokouskäsittely

Sirpa Tuppurainen saapui kokoukseen asian käsittelyn alussa.

Tiedoksi

Luottamushenkilömuutokset, Virastopalvelut, Ravintola Näköala

Muutoksenhaku

Oikaisuvaatimusta tai kunnallisvalitusta ei saa tehdä päätöksestä, joka koskee:

-vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (KuntaL 136 §)
-virka- tai työehtosopimuksen tulkintaa tai soveltamista ja viranhaltija on jäsenenä viranhaltijayhdistyksessä, jolla on oikeus panna asia vireille työtuomioistuimessa (KVhl 50 § 2 mom.)
-etuosto-oikeuden käyttämättä jättämistä (EtuostoL 22 §)