§ 4 Putkistopassi-koulutuksen toteuttaminen Tampereen seudun ammattiopisto Tredussa

Lataa  Kuuntele 

TRE:2900/02.08.01/2023

Päätöspäivämäärä

30.5.2023

Päätöksen tekijä

Koulutuspäällikkö, Kalevan kampus 4

Valmistelijan yhteystiedot

Koulutussuunnittelija Milla Alen, puh. 050 329 5311, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Koulutuspäällikkö Vesa Kalliomäki, puh. 040 800 4627, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen seudun ammattiopisto Tredussa on suunniteltu järjestettävän Putkistopassi koulutus, joka on suunnattu hydrauliikka- ja voiteluputkistoja ja letkuja asentaville ja valmistaville henkilöille sekä kyseisten töiden valvojille esim.asentajat korjaamoilla tai tehtailla.

Koulutus järjestetään 22.11. – 24.11.2023, mikäli osallistujia on vähintään kuusi.

Koulutuksen veroton hinta on 700 euroa / osallistuja. Koulutuksen hinnan määrittelyssä on käytetty Tredun talouspalvelujen laatimaa hinnoittelulomaketta. Koulutuksen toteuttamiseen ja ilmoittautumiseen liittyvät ehdot on kerrottu päätöksessä. 

Koulutuspäällikön päätösvalta asiassa perustuu palvelualueen johtajan päätökseen 4.4.2023 § 58, Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen toimintasääntö. (Toimintasäännön liite: Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtajan toimivallan siirtäminen 1.4.2023 alkaen.) Toimintasäännön mukaan koulutuspäällikkö päättää irtaimen omaisuuden sekä palvelujen hankinnasta, luovuttamisesta ja vuokrauksesta sekä sopimusten hyväksymisestä lautakunnan vuosisuunnitelman mukaisesti, kun arvonlisäveroton hinta on alle 10 000 euroa. 

 

 

Päätös

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu järjestää Putkistopassi koulutuksen 22.11. – 24.11.2023 välisenä aikana. Koulutus on suunnattu hydrauliikka- ja voiteluputkistoja ja letkuja asentaville ja valmistaville henkilöille sekä kyseisten töiden valvojille esim. asentajat korjaamoilla tai tehtailla. Koulutus toteutetaan verkko- ja lähiopetuksena Tredun Pallotien toimipisteessä.

Koulutuksen hinnaksi päätetään 700 euroa / osallistuja. Hintaan lisätään arvonlisävero. Koulutus on maksullista palvelutoiminnan koulutuspalvelumyyntiä ja kirjanpidossa eriyttämisvelvollisuuden piirissä. Koulutuksen myyntitulot kohdennetaan kustannuspaikalle 134126, 24808, 518. Koulutuspalvelun myynnin ennakoitu veroton kokonaisarvo on alle 10 000 euroa.  

Koulutus toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään kuusi. Koulutukseen voidaan ottaa osallistujia enintään kymmenen henkilöä. Koulutukseen ilmoittaudutaan Tredun kotisivujen kautta Wilma -lomakkeella.  

Osallistumismaksu laskutetaan koulutuksen jälkeen ilmoittautumislomakkeella ilmoitettujen laskutustietojen mukaan. Osallistujalla on oikeus kustannuksitta peruuttaa ilmoittautumisensa viimeistään neljäätoista (14) päivää ennen koulutuksen alkua. Mikäli koulutusta ei peruuteta, tai osallistuja ei saavu koulutukseen, veloitetaan koulutuksen koko hinta.  

Koulutus voidaan toteuttaa sillä edellytyksellä, että päätös on saanut lainvoiman. 

 

 

Allekirjoitus

Koulutuspäällikkö Vesa Kalliomäki