§ 156 Ammattiopisto Luovi Oy:n ja Tampereen seudun ammattiopiston välisen yhteistyösopimuksen hyväksyminen

Lataa  Kuuntele 

TRE:4304/12.01.01/2023

Päätöspäivämäärä

5.9.2023

Päätöksen tekijä

Johtaja, ammatillinen koulutus

Valmistelijan yhteystiedot

Koulutusvientijohtaja Helena Koskinen, p. 0400 236 990, etunimi.sukunimi@tampere.fi 

Lisätietoja päätöksestä

Johtaja, ammatillinen koulutus Kirsi Viskari, p. 0400 376 420, etunimi.sukunimi@tampere.fi 

Päätöksen perustelut

Tampereen seudun ammattiopisto Tredun (0211675-2) ja Ammattiopisto Luovi Oy:n (Y-tunnus 3240571-5) välisen yhteistyösopimuksen tarkoituksena on sopia keskinäisestä ja tavoitteellisesta ammatillisen koulutuksen ja osaamisen vientiin liittyvästä yhteistyöstä Luovin ja Tredun välillä. Sopimus on luonteeltaan puitesopimuksen kaltainen. Yhteistyösopimuksen lisäksi Luovilla ja Tredulla voi olla myös muita sopimuksia, esimerkiksi hankeyhteistyön sopimuksia. Osapuolet toteuttavat toimenpiteitä, joiden tavoitteena on tukea yhteistyössä toteutettavaa ammatillisen koulutuksen ja osaamisen vientiä. 

Tavoitteena on mm. kehittää yhteistä, aktiivista roolia ammatillisen koulutuksen ja osaamisen viennissä, kehittää ja toteuttaa yhteisiä toimenpiteitä kummankin osapuolen osaamisen viennin parantamiseksi, kartoittaa mahdollisuuksia ammatillisen koulutuksen, sen toimintaympäristön, organisoinnin, koulutuksen toteutuksen sekä muun ammatilliseen koulutukseen liittyvän toiminnan tuotteistamiseksi osaamisen vientiä varten. Yhteistyön muodot määritellään tarkemmin vuosittain laadittavassa toimintasuunnitelmassa.

Liitteenä oleva sopimus on voimassa toistaiseksi. Sopimus sitoo Tampereen kaupunkia kuitenkin vasta, kun sitä koskevat päätökset ovat saaneet lainvoiman. Jos jompikumpi sopimuksen osapuolista haluaa irtisanoa sopimuksen, on siitä ilmoitettava kirjallisesti kunkin vuoden toukokuun loppuun mennessä, jolloin sopimus päättyy 31.7. kuluvaa vuotta.  

Johtajan, ammatillinen koulutus päätösvalta asiassa perustuu palvelualueen johtajan päätökseen 4.4.2023 § 58 Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen toimintasääntö. (Toimintasäännön liite: Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtajan toimivallan siirtäminen 1.4.2023 alkaen.)

Päätös

Hyväksytään liitteenä oleva Tampereen kaupungin, Tampereen seudun ammattiopisto Tredun ja Ammattiopisto Luovi Oy:n välinen yhteistyösopimus.

Sopimus sitoo Tampereen kaupunkia kuitenkin vasta, kun sitä koskevat päätökset ovat saaneet lainvoiman. 

Allekirjoitus

Johtaja Kirsi Viskari