§ 4 Tampereen seudun ammattiopisto Tredun ja Koulutuskuntayhtymä OSAOn välinen sopimus koulutuksen ja osaamisen arvioinnin järjestämisestä

Lataa  Kuuntele 

TRE:4980/02.08.01/2023

Päätöspäivämäärä

11.10.2023

Päätöksen tekijä

Koulutuspäällikkö, Hervannan kampus 2

Lisätietoja päätöksestä

Koulutuspäällikkö Ilkka Hakala, puh. 040 843 9134, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen seudun ammattiopisto Tredulla on järjestämislupa talotekniikan ammattitutkinnon nuohouksen osaamisalaan (Ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämislupa 1.1.2023 alkaen).

Koulutuskuntayhtymä OSAO on 28.9.2023 hyväksynyt Tredun tekemän tarjouksen, jonka pohjalta on laadittu liitteenä oleva sopimus.  

Palvelun veroton kokonaishinta on 4 940  euroa (alv 0 %). Osaamisen arvioinnin hintaan ei sisälly mahdollisia uusintoja. Mahdollisista uusinnoista peritään 1 000 euroa (alv 0 %) / osaamisen arviointi (näyttö).  

Sopimus koskee yhtä opiskelijaa. 

Sopimus koskee tutkintokoulutusta sisältäen koulutuksen ja  osaamisen arvioinnin (näytöt). Sopimuksessa on tarkemmin eritelty koulutuksen sisältö, hinta ja muut ehdot.

Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen toimintasäännön (palvelualueen johtajan päätös 4.4.2023 § 58) mukaan koulutuspäällikkö päättää (arvonlisäveroton hinta alle 10 000 €) irtaimen omaisuuden sekä palvelujen hankinnasta, luovuttamisesta (sis. myynnit)  ja vuokrauksesta sekä sopimusten hyväksymisestä lautakunnan vuosisuunnitelman mukaisesti.  

Hallintosäännön 1.6.2023 147 §:n mukaan viranhaltija tai hänen määräämänsä allekirjoittaa päätökset, sopimukset, sitoumukset ja muut asiakirjat päättämissään asioissa.

 

Päätös

Hyväksytään liitteenä oleva Tampereen kaupungin, Tampereen seudun ammattiopisto Tredun ja Koulutuskuntayhtymä OSAOn (Y-tunnus: 0992445-3) välinen talotekniikan ammattitutkinnon nuohouksen osaamisalan koulutuksen ja osaamisen arvioinnin (näytöt) myyntiä koskeva sopimus.

Sopimus astuu voimaan allekirjoituspäivänä ja se on voimassa opiskelijan opiskeluajan sekä tarvittaessa enintään puoli vuotta alkuperäisen arvioidun valmistumispäivän jälkeen. Sopimus sitoo Tampereen kaupunkia vasta, kun sitä koskeva päätös on saanut lainvoiman.

 

Henkilötietoja sisältävä teksti

Salassapidettävät tiedot poistettu.

Allekirjoitus

Koulutuspäällikkö Ilkka Hakala