§ 7 RAP-projektin kumppanuussopimuksen hyväksyminen

Lataa  Kuuntele 

TRE:1334/02.04.01/2024

Päätöspäivämäärä

8.3.2024

Päätöksen tekijä

Kehitysjohtaja, ammatillinen koulutus

Valmistelijan yhteystiedot

Opintoasiainjohtaja Merja Sarvala, puh. 041 730 0075, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Kehitysjohtajan 1. varahenkilö, koulutusvientijohtaja Helena Koskinen, puh 040 023 6990, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

SILTA-valmennusyhdistys on laatinut kumppanuussopimusesityksen Tampereen kaupunki / Tampereen seudun ammattiopisto Tredulle Saifferi – Räppiä ja kulttuurihyvinvointia (RAP) -projektiin osallistumisesta. 

Projektin tavoitteena on tunnistaa pudokkuusriskissä olevia 16-29 -vuotiaita nuoria ja tukea heidän opinnoissa pysymistä sekä opintoihin ja työelämään kiinnittymistä sekä kotoutumista, kehittää yhdessä nuorten kanssa tulevaisuussuuntautuneen ohjauksen ja tuen malli. Tavoitteena on myös lisätä nuorten kulttuurihyvinvointia ja yhteisöllisyyttä sekä tuottaa nuorille toimijuuden ja osallisuuden kokemuksia rap-kulttuurin ympärillä, vahvistaa käytöksellä oireilevien nuorten yhteiskunnallista osallisuutta tukevaa positiivista identiteettiä ja tarjota mahdollisuus osallisuuteen rap-toiminnan avulla sekä lisätä suvaitsevaisuutta ja purkaa dialogin keinoin eri ryhmien välisiä ennakkoluuloja.

Tredu sitoutuu tekemään yhteistyötä projektin tiimoilta. Yhteistyön tavoista tullaan tarkemmin sopimaan yhdessä sopijapuolten kanssa projektin aikana. Tampereen seudun ammattiopisto Tredulle ei koidu projektista kustannuksia eikä sille makseta projektista avustusta.

Kehitysjohtajan päätösvalta asiassa perustuu palvelualueen päätökseen 20.2.2024 § 19 Elinvoiman palvelualueen toimintasääntö. (Toimintasäännön liite: Yleishallinto 1.3.2024 alkaen.)

Päätös

Hyväksytään liitteenä oleva Tampereen kaupungin / Tampereen seudun ammattiopisto Tredun kumppanuussopimus SILTA-valmennusyhdistyksen kanssa. 

Sopimus sitoo Tampereen kaupunkia lopullisesti kuitenkin vasta, kun kaupungin sopimusta koskevat päätökset ovat saaneet lainvoiman. 

Allekirjoitus

Kehitysjohtajan 1. varahenkilö, koulutusvientijohtaja Helena Koskinen

Organisaatiotieto

Tampere

Muutoksenhaku

Oikaisuvaatimusohje

Tähän päätökseen tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen.

Oikaisuvaatimusoikeus

Oikaisuvaatimuksen saa tehdä se, johon päätös on kohdistettu tai jonka oikeuteen, velvollisuuteen tai etuun päätös välittömästi vaikuttaa (asianosainen) sekä kunnan jäsen.

Kuntien yhteisen toimielimen päätökseen saa oikaisuvaatimuksen tehdä myös sopimukseen osallinen kunta ja sen jäsen.

Oikaisuviranomainen

Oikaisua haetaan päätösotteessa mainitulta muutoksenhakuviranomaiselta.

Oikaisuvaatimus tulee toimittaa osoitteella:

Tampereen kaupunki
Kirjaamo
Frenckellinaukio 2 B, PL 487
33101 Tampere

Oikaisun voi lähettää myös virallisen sähköisen asioinnin lomakkeella osoitteessa https://www.tampere.fi/asioi-kaupungin-kanssa tai sähköpostilla kirjaamo@tampere.fi

Tampereen kaupunki ei vastaa sähköpostilla lähetetyn oikaisuvaatimuksen tietoturvallisuudesta.

Oikaisuvaatimusaika

Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista.

Tiedoksisaanti

Kunnan jäsenen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon seitsemän päivän kuluttua siitä, kun pöytäkirja on nähtävänä yleisessä tietoverkossa. Asianosaisen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, jollei muuta näytetä, 7 päivän kuluttua kirjeen lähettämisestä, 3 päivän kuluttua sähköpostin lähettämisestä, saantitodistuksen osoittamana aikana tai erilliseen tiedoksisaantitodistukseen merkittynä aikana. Tiedoksisaantipäivää tai sitä päivää, jona päätös on asetettu nähtäväksi, ei lueta määräaikaan. Jos määräajan viimeinen päivä on pyhäpäivä, itsenäisyyspäivä, vapunpäivä, joulu- tai juhannusaatto tai arkilauantai, saa tehtävän toimittaa ensimmäisenä arkipäivänä sen jälkeen.

Oikaisuvaatimus

Oikaisuvaatimuksesta on käytävä ilmi vaatimus perusteineen.

Oikaisuvaatimus on toimitettava oikaisuvaatimusajan kuluessa oikaisuvaatimusviranomaiselle. Oikaisuvaatimuksen tulee olla perillä oikaisuvaatimusajan viimeisenä päivänä ennen viraston aukioloajan päättymistä klo 16 mennessä. Oikaisuvaatimuksen lähettäminen postitse tai sähköisesti tapahtuu lähettäjän omalla vastuulla.