§ 11 Sopimus yhteisrekisterinpitäjyydestä AV UP - Uutta osaamista av-alalle -hankkeessa

Lataa  Kuuntele 

TRE:2060/07.01.00/2024

Päätöspäivämäärä

16.4.2024

Päätöksen tekijä

Kehitysjohtaja, ammatillinen koulutus

Valmistelijan yhteystiedot

Suunnittelupäällikkö Johanna Järvensivu, puh. 040 517 0316, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Kehitysjohtaja Tuula Hoivala, puh. 050 329 5711, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen seudun ammattiopisto Tredussa toteutetaan AV UP - Uutta osaamista av-alalle -projekti ajalla 14.3.2024-31.12.2026, jossa Tampereen ammattikorkeakoulu Oy on hankkeen päätoteuttaja. Muut osahankkeiden toteuttajat ovat Turun ammattikorkeakoulu Oy, Yrkeshögskolan Arcada Ab, Metropolia Ammattikorkeakoulu Oy, Turun kaupunki ja Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia. Tredun kehitysjohtaja on tehnyt 13.3.2024/8 § projektia koskevan yhteistyösopimuksen hyväksymistä koskevan viranhaltijapäätöksen.

Yhteisrekisterinpitäjinä käsiteltävien henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on AV UP -hankkeen sidosryhmä- ja asiakassuhteiden ja hankkeen toiminnan vaikuttavuuden sekä laadun varmistamiseksi ja edistämiseksi. Yhteys- ja kontaktitietoja käytetään asiakkuuksien hallintaan, toiminnan kehittämiseen ja erilaisiin yhteydenottotarpeisiin (esimerkiksi tilaisuudet, markkinointi ja kurssitoiminta). Tietoja käsitellään mm. käytännön järjestelyihin liittyen (kuten ilmoittautumisten hallintaan, koulutuskutsujen lähettämiseen, koulutusten suoritusten kirjaamiseen ja palautteen keräämiseen). Liitteenä olevassa yhteisrekisterinpitäjyyssopimuksessa osapuolet ovat yhdessä määrittäneet kerättävien henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset ja keinot edellä mainitun yhteistyön toteuttamiseksi ja toimivat henkilötietoaineiston osalta EU:n yleistä tietosuoja-asetuksen 26. artiklan tarkoittamina yhteisrekisterinpitäjinä.

Sopimus tulee voimaan, kun osapuolet ovat sen allekirjoittaneet ja se on voimassa niin kauan, kuin osapuolten tekemä yhteistyösopimus Sopimus ESR+ -hankkeeseen nimeltä AV UP – Uutta osaamista av-alalle on voimassa (TRE:2395/02.04.01/2023). Sopimuksen kohdat 14–16 pysyvät kuitenkin voimassa myös edellä mainitun yhteistyösopimuksen päättymisen jälkeen.

Kehitysjohtajan päätösvalta asiassa perustuu palvelualueen johtajan päätökseen 20.2.2024 § 19 Elinvoiman palvelualueen toimintasääntö. (Toimintasäännön liite: Yleishallinto 1.3.2024 alkaen.)

Hallintosäännön 147 §:n mukaan viranhaltija tai hänen määräämänsä allekirjoittaa päätökset, sopimukset, sitoumukset ja muut asiakirjat päättämissään asioissa.

Päätös

Hyväksytään liitteenä oleva Tampereen kaupungin, Tampereen seudun ammattiopisto Tredun (Y-tunnus: 0211675-2), Tampereen ammattikorkeakoulu Oy:n (Y-tunnus: 1015428-1), Turun ammattikorkeakoulu Oy:n (Y-tunnus: 2528160-3), Yrkeshögskolan Arcada Ab:n (Y-tunnus: 2553871-2), Metropolia Ammattikorkeakoulu Oy:n (Y-tunnus: 2094551-1), Turun kaupungin (Y-tunnus: 0204819-8) ja Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnian (Y-tunnus: 0502454-6) välinen sopimus yhteisrekisterinpitäjyydestä AV UP - Uutta osaamista av-alalle -hankkeessa.

Sopimus sitoo kaikkia osapuolia lopullisesti kuitenkin vasta sitten, kun Tampereen kaupungin sopimuksen hyväksymistä koskeva päätös on saanut lainvoiman.

Allekirjoitus

Kehitysjohtaja Tuula Hoivala

Organisaatiotieto

Tampere

Muutoksenhaku

Oikaisuvaatimusohje

Tähän päätökseen tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen.

Oikaisuvaatimusoikeus

Oikaisuvaatimuksen saa tehdä se, johon päätös on kohdistettu tai jonka oikeuteen, velvollisuuteen tai etuun päätös välittömästi vaikuttaa (asianosainen) sekä kunnan jäsen.

Kuntien yhteisen toimielimen päätökseen saa oikaisuvaatimuksen tehdä myös sopimukseen osallinen kunta ja sen jäsen.

Oikaisuviranomainen

Oikaisua haetaan päätösotteessa mainitulta muutoksenhakuviranomaiselta.

Oikaisuvaatimus tulee toimittaa osoitteella:

Tampereen kaupunki
Kirjaamo
Frenckellinaukio 2 B, PL 487
33101 Tampere

Oikaisun voi lähettää myös virallisen sähköisen asioinnin lomakkeella osoitteessa https://www.tampere.fi/asioi-kaupungin-kanssa tai sähköpostilla kirjaamo@tampere.fi

Tampereen kaupunki ei vastaa sähköpostilla lähetetyn oikaisuvaatimuksen tietoturvallisuudesta.

Oikaisuvaatimusaika

Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista.

Tiedoksisaanti

Kunnan jäsenen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon seitsemän päivän kuluttua siitä, kun pöytäkirja on nähtävänä yleisessä tietoverkossa. Asianosaisen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, jollei muuta näytetä, 7 päivän kuluttua kirjeen lähettämisestä, 3 päivän kuluttua sähköpostin lähettämisestä, saantitodistuksen osoittamana aikana tai erilliseen tiedoksisaantitodistukseen merkittynä aikana. Tiedoksisaantipäivää tai sitä päivää, jona päätös on asetettu nähtäväksi, ei lueta määräaikaan. Jos määräajan viimeinen päivä on pyhäpäivä, itsenäisyyspäivä, vapunpäivä, joulu- tai juhannusaatto tai arkilauantai, saa tehtävän toimittaa ensimmäisenä arkipäivänä sen jälkeen.

Oikaisuvaatimus

Oikaisuvaatimuksesta on käytävä ilmi vaatimus perusteineen.

Oikaisuvaatimus on toimitettava oikaisuvaatimusajan kuluessa oikaisuvaatimusviranomaiselle. Oikaisuvaatimuksen tulee olla perillä oikaisuvaatimusajan viimeisenä päivänä ennen viraston aukioloajan päättymistä klo 16 mennessä. Oikaisuvaatimuksen lähettäminen postitse tai sähköisesti tapahtuu lähettäjän omalla vastuulla.