Kaupunginhallituksen konsernijaosto, kokous 22.2.2022

§ 26 Tiedoksi merkittävät asiat 

TRE:111/00.01.03/2022

Valmistelija

  • Vuojolainen Arto, Liiketoiminta- ja rahoitusjohtaja

Perustelut

1) Tilannekatsaus Hiedanrannan Kehitys Oy:n rahoitussuunnitelmaan ja konsernirakenteeseen (toimitusjohtaja Mikko Leinonen ja talous- ja hallintojohtaja Riikka Hannelius)

2) Tilannekatsaus Tullinkulman Työterveys Oy:n toimintaan ja talouteen (hallituksen puheenjohtaja Kari-Matti Hiltunen ja toimitusjohtaja Tiina Surakka)

3) Tilannekatsaus KOY Monitoimiareenan toimintaan ja talouteen (myyntijohtaja Elina Tikkakoski ja controller Sami-Petteri Rajala)

Päätösehdotus oli

Merkitään tiedoksi.

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin.

Kokouskäsittely

Konsernijaosto myönsi läsnäolo- ja puheoikeuden Hiedanrannan Kehitys Oy:n toimitusjohtaja Mikko Leinoselle ja talous- ja hallintojohtaja Riikka Hanneliukselle. He olivat asiantuntijoina läsnä kokouksessa kohdan 1) käsittelyn ajan.

Konsernijaosto myönsi läsnäolo- ja puheoikeuden Tullinkulman Työterveys Oy:n hallituksen puheenjohtaja Kari-Matti Hiltuselle ja toimitusjohtaja Tiina Surakalle. He olivat asiantuntijoina läsnä kokouksessa kohdan 2) käsittelyn ajan.

Konsernijaosto myönsi läsnäolo- ja puheoikeuden KOY Monitoimiareenan myyntijohtaja Elina Tikkakoskelle ja controller Sami-Petteri Rajalalle. He olivat asiantuntijoina läsnä kokouksessa kohdan 3) käsittelyn ajan.


Muutoksenhaku

Oikaisuvaatimusta tai kunnallisvalitusta ei saa tehdä päätöksestä, joka koskee:

-vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (KuntaL 136 §)
-virka- tai työehtosopimuksen tulkintaa tai soveltamista ja viranhaltija on jäsenenä viranhaltijayhdistyksessä, jolla on oikeus panna asia vireille työtuomioistuimessa (KVhl 50 § 2 mom.)
-etuosto-oikeuden käyttämättä jättämistä (EtuostoL 22 §)