Kaupunginhallituksen konsernijaosto, kokous 26.5.2020

§ 54 Tiedoksi merkittävät asiat 

TRE:215/00.04.01/2020

Valmistelija

  • Vuojolainen Arto, Liiketoiminta- ja rahoitusjohtaja

Valmistelijan yhteystiedot

Controller Sami Suojanen, puh. 040 801 6656, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Kaupunginlakimies Jouko Aarnio, puh. 040 514 4884, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Perustelut

1. Ajankohtaiskatsaus Tampereen Infra Oy:n toimintaan ja talouteen. Hallituksen puheenjohtaja Petri Olkinuora ja toimitusjohtaja Lauri Niemi esittävät katsauksen.

2. Ajankohtaiskatsaus Tampereen Särkänniemi Oy:n toimintaan ja talouteen. Hallituksen puheenjohtaja Olli-Poika Parviainen ja toimitusjohtaja Miikka Seppälä esittävät katsauksen.

3. Ajankohtaiskatsaus Suomen Hopealinja Oy:n toimintaan ja talouteen. Hallituksen puheenjohtaja Janne Salonen ja toimitusjohtaja Mari Vuorinen esittävät katsauksen.

Päätösehdotus oli

Merkitään tiedoksi.

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin.

Kokouskäsittely

Konsernijaosto myönsi läsnäolo- ja puheoikeuden Tampereen Infra Oy:n hallituksen puheenjohtaja Petri Olkinuoralle ja toimitusjohtaja Lauri Niemelle. He olivat asiantuntijoina läsnä kokouksessa asian 1. kohdan käsittelyn aikana ja poistuivat ennen päätöksentekoa 1. kohdan käsittelyn jälkeen.

Konsernijaosto myönsi läsnäolo- ja puheoikeuden Tampereen Särkäniemi Oy:n toimitusjohtaja Miikka Seppälälle. Hän oli asiantuntijana läsnä kokouksessa asian 2. kohdan käsittelyn ajan ja poistui ennen päätöksenteko 2. kohdan käsittelyn jälkeen.

Konsernijaosto myönsi läsnäolo- ja puheoikeuden Suomen Hopealinja Oy:n toimitusjohtaja Mari-Milana Vuoriselle. Hän oli asiantuntijana läsnä kokouksessa asian 3. kohdan käsittelyn ajan ja poistui ennen päätöksentekoa 3. kohdan käsittelyn jälkeen.


Muutoksenhaku

Oikaisuvaatimusta tai kunnallisvalitusta ei saa tehdä päätöksestä, joka koskee:

-vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (KuntaL 136 §)
-virka- tai työehtosopimuksen tulkintaa tai soveltamista ja viranhaltija on jäsenenä viranhaltijayhdistyksessä, jolla on oikeus panna asia vireille työtuomioistuimessa (KVhl 50 § 2 mom.)
-etuosto-oikeuden käyttämättä jättämistä (EtuostoL 22 §)