Maahanmuuttajaneuvosto, kokous 18.2.2020

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 6 Muut esille tulevat asiat 

Perustelut

Muut esille tulevat asiat:

Mahmoud Machaal on ehdottanut eri valtuustoryhmien puheenjohtajille maahanmuuttajaneuvoston vierailua. He toivottivat maahanmuuttajaneuvoston tervetulleeksi. Jos neuvoston jäsenistä herää halukkuutta osallistua vapaaehtoisesti, niin 3-4 henkilöä voisi ilmoittautua. Aikatauluista ei ole vielä tarkempaa tietoa. Tarkistetaan ensin, että hyväksyykö maahanmuuttajaneuvosto, että maahanmuuttajaneuvosto osallistuu tämän tyyppiseen poliittiseen toimintaan? Mahmoud valmistelisi esityksen, että minkälaisella kokonaisuudella maahanmuuttajaneuvosto tapaisi näitä ryhmiä.

Maahanmuuttajaneuvosto äänesti Mahmoud Machaalin ehdotuksesta:

ÄÄNESTYS: klo 17:44:     8 JAA     1 EI.

Päätösehdotus oli

Esittelijä

  • Taverne Mari, Kansainvälisen osaamisen päällikkö

Merkitään tiedoksi.

Kokouskäsittely
Asian esittelijä kansainvälisen osaamisen päällikkö Mari Taverne muutti päätösehdotustaan seuraavaksi: varapuheenjohtaja Mahmoud Machaal ja puheenjohtaja Hashi Abdul Kadir valmistelevat esityksen siitä millä kokoonpanolla maahanmuuttajaneuvosto vierailee valtuustoryhmissä seuraavaan kokoukseen.

Puheenjohtaja totesi näin muutetun päätösehdotuksen olevan asian käsittelyn pohjana.

Päätös

Varapuheenjohtaja Mahmoud Machaal ja puheenjohtaja Hashi Abdul Kadir valmistelevat esityksen siitä millä kokoonpanolla maahanmuuttajaneuvosto vierailee valtuustoryhmissä seuraavaan kokoukseen.