Vanhusneuvosto, kokous 17.2.2021

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 10 Vanhusneuvoston muut asiat v. 2021 

TRE:1168/00.01.03/2021

Valmistelija

  • Nurmio Kirsi, Suunnittelija

Perustelut

Esittelijäsihteerille on tullut seuraavia yhteydenottoja:

 

- Tuomi-Logistiikka valitsee sopimuskauden vaihtumisvaiheessa ilmenneitä pulmia palveluissa

- yhteydenotto Annalan bussilinjamuutoksesta

- yhteydenotot yhden talon poistumisreitin esteellisyydestä ja hammashoidon huonosta palvelukokemuksesta 

 

Vanhusneuvoston jäseniä on pyydetty tutustumaan metsänhoidon toimintamalliin ja vastaamaan asiaan liittyvään nettikyselyyn: Metsät 2030 [Tampereen kaupunki - Asuminen ja ympäristö - Ympäristö ja luonto - Metsät] Vanhusneuvoston on myös mahdollista laatia aiheesta yhteinen lausunto. Vanhusneuvoston jäseniä pyydetään ennen kokousta tutustumaan materiaaliin, jotta kokouksessa voidaan päättää etenemistavasta asian suhteen. Deadline lausunnon antamiselle on 9.3.2021

Vanhusneuvostolta on pyydetty evästystä strategiatyöhön. Aihetta käsitellään vanhusneuvoston seuraavassa kokouksessa. Deadline on 9.4.2021

Vanhusneuvostoa on lähestytty myös seuraavaan aiheeseen liittyen:

"HYMY-hanke ja MAL-verkosto järjestävät Kävelyn ja pyöräilyn taloudellisten vaikutusten arviointi –webinaarin 24.2.2021 klo 12-15.15! Tule kuulemaan, millaisia taloudellisia vaikutuksia kävelyllä ja pyöräilyllä on ja miten niitä voitaisiin arvioida! Webinaari tuo yhteen liikenteen suunnittelun ja hyvinvointityön asiantuntijat ympäri Suomea.

 Webinaarin ilmoittautuminen on auki 22.2. klo 12 saakka. Ilmoittaudu nyt oheisen LINKIN kautta! Saat webinaarin Teams –linkin sähköpostiisi paria päivää ennen tapahtumaa.  Ohessa lähetän teille myös alustavan ohjelman (ohjelma täydentyy)."

 

 

 

Päätösehdotus oli

Merkittiin tiedoksi vanhusneuvostolle tulleet yhteydenotot ja palautteet.

Päätettiin että vanhusneuvosto lausuu yhteisesti ja lyhyesti Metsänhoito-ohjelmasta. Esittelijäsihteeri laatii lausunnon käydyn keskustelun perusteella.

Vanhusneuvoston jäsenet valittivat koronarokotteen tiedotuksesta ja puhelinvarausjärjestelmän toimimattomuudesta. Myös apuvälinejaon puhelinvastaajassa on ollut vanha viesti.