§ 85 Amurin-Pyynikintorin pysäköintikonseptin hankinta

Lataa  Kuuntele 

TRE:6560/02.07.01/2020

Päätöspäivämäärä

5.11.2020

Päätöksen tekijä

Hankejohtaja

Valmistelijan yhteystiedot

Hankekehityspäällikkö Mikko Siitonen ja talous- ja hankintavastaava Pekka Ranta, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Hankejohtaja Tero Tenhunen, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Amurin täydennysrakentaminen on yksi läntisen keskustan merkittävimpiä alueellisia toimenpiteitä ja tavoitteita. Amurin yleissuunnitelman (2019) pohjalta on käynnistynyt alueen ensimmäinen asemakaavamuutos (nro 8798). Alueelle tavoitellun lisärakentamisen määrän sekä nykyisen vehreän yleisilmeen säilyttämiseksi on tavoiteltavaa, että Amurin alueelle toteutuisi keskitetty pysäköintilaitos, johon useat täydennysrakennushankkeet voisivat sijoittaa pysäköintipaikkojaan. Keskitetty pysäköintilaitos on esitetty myös Amurin yleissuunnitelmassa. Keskitetyn laitoksen toteutumisen mahdollistamiseksi on tarve käynnistää selvitys pysäköintikonseptin laatimiseksi, jonka avulla voidaan tutkia eri rahoitusvaihtoehtoja, kaupungin roolia sekä muita kannustinkeinoja laitoksen syntymisen varmistamiseksi. 

Viiden tähden keskusta –​kehitysohjelma on pyytänyt Sitowise Oy:ltä kaavan laatimistehtävien asiantuntijapalveluiden puitesopimukseen perustuen tarjoutumisen Amurin pysäköintikonseptin laatimiseksi.

Sitowise Oy on 30.10.2020 tarjoutunut tehtävään aikapalkkioperusteisesti työmääräarviolla 330 tuntia hintaan 29 800 euroa (alv. 0 %). Tarjoutumisen työohjelma ja aikataulu ovat hyväksyttävissä.

Viiden tähden keskusta -​kehitysohjelmassa asiaa hoitaa hankekehityspäällikkö Mikko Siitonen.

Päätös

Amurin-Pyynikintorin pysäköintikonseptti tilataan Sitowise Oy:ltä saadun tarjouksen ja puitesopimuksen mukaisesti aikapalkkiona henkilöryhmittäin kustannusarviolla 29 800,00 euroa (alv 0%). Kustannusarviota ei saa ylittää. Kustannukset maksetaan Viiden tähden keskusta - kehitysohjelman määrärahoista projektilta K1540_ 19128311 Läntinen keskusta. Tämä hankintapäätös sitoo Tampereen kaupunkia vasta kun kirjallinen tilaus on allekirjoitettu. Tilauksessa annetaan kehitysohjelmien laskutusohje.

Allekirjoitus

Hankejohtaja Tero Tenhunen

Organisaatiotieto

Tampere