§ 6 Hakametsän viestintäpalveluiden tilaaminen mainostoimisto Hill and Knowlton Finland Oy:ltä

Lataa  Kuuntele 

TRE:612/02.07.01/2020

Päätöspäivämäärä

27.1.2020

Päätöksen tekijä

Hankejohtaja

Valmistelijan yhteystiedot

Projektipäällikkö Markus Joonas, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Hankejohtaja Tero Tenhunen, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Hakametsän kehittäminen käynnistettiin vuoden 2018 aikana. Hankkeen merkitys on suuri tamperelaisessa liikunta -ja urheiluyhteisössä. Laadukkaan lopputuloksen saavuttamisen yksi kulmakivistä on onnistunut viestintä.

Hankkeen viestinnästä on pyydetty tarjous kaupungin puitesopimuskumppani Hill and Knowlton Finland Oy:ltä (Y-tunnus 0114710-0). Tarjousneuvotteluissa on todettu, että toimivin tapa hankinnassa on puitesopimuksen yksikköhinnoittelu toteutuneiden määrien mukaan kuukausittaisella laskutuksella.

Päätös

Hakametsän kehityshankkeen viestintäpalvelut tilataan Hill and Knowlton Finland Oy:ltä voimassa olevan hankintasopimuksen ”Mainos- ja viestintäpalvelujen hankinta”, sopimusehtojen mukaisesti. Hankinnan kokonaisarvo on enintään 20 000 € (alv 0%). Työt laskutetaan kuukausittain, toteutuneiden kustannusten mukaisesti. Kustannukset maksetaan Viiden tähden keskusta -kehitysohjelman projektilta K1540_01795311 Hakametsän Sport Campus. Tämä hankintapäätös on Tampereen kaupunkia sitova vasta, kun työtä koskeva tilaus on tehty. Viiden tähden keskusta - kehitysohjelmassa asiaa hoitaa projektipäällikkö Markus Joonas.

Allekirjoitus

Hankejohtaja Tero Tenhunen

Organisaatiotieto

Tampere