§ 22 Keskustorille pystytettävän digitaalisen näyttötaulun kolme verkkonäyttelyä ja Keskustorin arvorakennusten kyltityksen suunnittelu

Lataa  Kuuntele 

TRE:2380/02.07.01/2019

Päätöspäivämäärä

3.4.2019

Päätöksen tekijä

Hankejohtaja

Valmistelijan yhteystiedot

Hankekehityspäällikkö Minna Seppänen, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Hankejohtaja Tero Tenhunen, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Pirkanmaan maakuntamuseo on pyynnöstä 26.2.2019 tarjoutunut  suunnittelemaan Keskustorille pystytettävän digitaalisen näyttötaulun kolme verkkonäyttelyä ja Keskustorin arvorakennusten kyltityksen kokonaishintaan 12 050, 00 euroa + alv. Tarjous on hyväksyttävissä.

Kulttuuriympäristötoteemi sijoitetaan tulevan ratikkakahvilan läheisyyteen puistoalueelle, osana Keskustorin keskiosan nopeita elävöittämistoimia vuonna 2019. Toteeminäyttelyiden ja sisällöistä ja aikatauluista sovitaan tarkemmin työn aikana. Historiallisten rakennusten kyltitys ajoitetaan näyttelyaikatauluun sopivaksi. Siltä ajalta, kuin toteemi on pystyssä ja toiminnassa, siitä veloitetaan myös sen vuokra aiemmin sovitun mukaisesti 300 e (alv 0)/kk.

Päätös

Tampereen kaupunki tilaa Keskustorille pystytettävän digitaalisen näyttötaulun kolme verkkonäyttelyä ja Keskustorin arvorakennusten kyltityksen suunnittelu Pirkanmaan maakuntamuseolta kokonaishintaan 12 050,00 euroa (alv 0%). (Digitaalisen näyttötaulun kolme verkko näyttelyä hintaan 10 040 euroa + alv. ja kyltityksen hintaan 2 010,00 euroa + alv.). Kustannukset maksetaan Viiden tähden keskusta - kehitysohjelman määrärahoista kustannuspaikalta K1540_01799311 Keskustori erillisen laskutusohjeen mukaisesti. Hankintapäätös on kaupunkia sitova vasta, kun työtä koskeva tilaus on tehty. Kaupungin puolesta työn vastuuhenkilöinä toimii hankekehityspäällikkö Minna Seppänen. Valtuutan Seppäsen tilaamaan työn.

Allekirjoitus

Hankejohtaja Tero Tenhunen

Organisaatiotieto

Tampere