§ 21 Ranta-Tampellan Kiiskisaarenpuiston laiturit 1. vaihe -rakennusurakka

Lataa  Kuuntele 

TRE:6766/02.07.01/2018

Päätöspäivämäärä

3.4.2019

Päätöksen tekijä

Hankejohtaja

Valmistelijan yhteystiedot

Talous- ja hankintavastaava Pekka Ranta, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Talous- ja hankintavastaava Pekka Ranta, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen kaupungin kehitysohjelma Viiden tähden keskusta kilpailutti Ranta-Tampellan silta, Warkaanlahdensilta ja Myllysaarensilta sekä Paasikivenkadun tukimuuri -rakennusurakan. Urakkaan sisältyi optioita, joista ensimmäisenä toteutetaan Kiiskisaarenpuiston laiturirakenteita.

Kreate Oy on pyynnöstä tarjoutunut 1.4.2019 antamallaan hinnoitellulla yksikköhintaluettelolla optiourakkaan 295.540,00 euron (alv 0%) urakkahinnalla. Kreate Oy:n (0168716-6) tilaajavastuuraportti tarkastettiin 2.4.2019 ja on kunnossa.

Kohteessa kokeillaan erittäin kovaa ja kestävää, vastuullisesti tuotettua ja sertifioitua Azobe-puulajia.

Viiden tähden keskusta -kehitysohjelman (Keskusta) kaupunginvaltuustoon nähden sitovassa vuoden 2019 investointierässä on varauduttu kohteen rakentamiseen. Kohde sisältyy Yhdyskuntalautakunnan palvelu- ja vuosisuunnitelman rakentamiskohteisiin.

Hankinnan valmistelijoina toimivat rakennuttajainsinööri Raija Tevaniemi ja talous- ja hankintavastaava Pekka Ranta.

Päätös

Kiiskisaarenpuiston laiturit 1. vaiheen rakentaminen tilataan Kreate Oy:ltä 295.540,00 euron (alv 0%) urakkahinnalla. Tämä hankintapäätös on Tampereen kaupunkia sitova vasta kun urakkasopimus on allekirjoitettu. Valtuutan rakennuttajainsinööri Raija Tevaniemen allekirjoittamaan urakkasopimuksen. Rakennusurakka maksetaan Viiden tähden keskusta - kehitysohjelman määrärahoista projektilta I1115_1414228 Kiiskisaarenpuisto.  Laskutuksessa on käytettävä ostotilausnumeroa, joka annetaan urakkasopimuksen yhteydessä.

Allekirjoitus

Hankejohtaja Tero Tenhunen

Organisaatiotieto

Tampere