§ 41 Särkänniemen tapahtumaranta

Lataa  Kuuntele 

TRE:3101/02.07.01/2020

Päätöspäivämäärä

12.5.2020

Päätöksen tekijä

Hankejohtaja

Valmistelijan yhteystiedot

Rakennuttajainsinööri Pasi Ruohomäki, etunimi.sukunimi@tampere.fi, talous- ja hankintavastaava Pekka Ranta, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Talous- ja hankintavastaava Pekka Ranta, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Santalahden rantapuiston rakennustyöt ovat valmistumassa. Puistoa on tarkoitus osoittaa myös tapahtumakäyttöön. Laaja puistoalue mahdollistaa suuret yleisömassat ja tästä syystä puiston käyttöön ja saavutettavuuteen tulee kiinnittää huomiota. Suurtapahtumien liikenneohjaus ja väliaikaiset liikenneratkaisut edellyttävät muutoksia katurakenteissa. Valmistuneen rakennussuunnittelun pohjalta on pyydetty tarjous kohteen urakoineelta Tampereen Infra Oy:ltä, joka on 7.5.2020  lähettänyt tarjouksen kohteesta. Tarjouksen arvo on 98 880 € (alv 0%). Tarjous on hyväksyttävissä. Viiden tähden keskusta -kehotysohjelmassa yhteyshenkilö on projektipäällikkö Markus Joonas.

Päätös

Tampereen Infra Oy:ltä tilataan Särkänniemen tapahtumarannan kadunrakennustöitä kokonaishinnalla 98 880€ (alv 0%). Rakentamisen kustannukset maksetaan Viiden tähden keskusta -kehitysohjelman määrärahoista projektilta I1115_0179231221. Tämä hankintapäätös sitoo Tampereen kaupunkia vasta kun kirjallinen tilaus on allekirjoitettu tai urakkasopimus tehty. Valtuutan rakennuttajainsinööri Pasi Ruohomäen tilaamaan työn. Laskulla on ilmoitettava ostotilausnumero, joka annetaan tilattaessa.

Allekirjoitus

Hankejohtaja Tero Tenhunen

Organisaatiotieto

Tampere