§ 33 Tampereen Asemakeskus, yleissuunnittelun asiantuntijatyöpajat

Lataa  Kuuntele 

TRE:2429/02.07.01/2018

Päätöspäivämäärä

27.5.2019

Päätöksen tekijä

Hankejohtaja

Valmistelijan yhteystiedot

Hankekehityspäällikkö Henri Väänänen, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Hankejohtaja Tero Tenhunen, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Työpajojen tavoitteena on mahdollistaa asemakeskuksen suunnittelun sisältöön, tavoitteisiin ja aikatauluun liittyvien haasteiden yhteinen käsittely ja eri osapuolten intressien yhteensovittaminen. Konsulttiryhmän fasilitoimien työpajojen sarja tarjoaa asiantuntijaryhmälle mahdollisuuden nostaa yhteiseen keskusteluun tärkeiksi kokemiaan aiheita sekä kuulla hankkeeseen liittyviä erilaisia tavoitteita ja intressejä. Keskeisenä tavoitteena on jatkuvan keskustelu-yhteyden ja sitä kautta luottamuksen rakentaminen.

Työ sisältää työpajojen suunnittelun yhteistyössä tilaajan kanssa, työpajojen fasilitoinnin sekä tulosten raportoinnin.

Toimeksianto perustuu Sitowise Oy:n ja Tampereen kaupungin väliseen "Kaavan laatimistehtävien asiantuntijapalvelut" (TRE:2580/02.07.01/2016) puitesopimukseen.

Tarjous on hyväksyttävissä.

Päätös

Tampereen kaupunki tilaa Tampereen asemakeskuksen yleissuunnitteluun liittyvien asiantuntijatyöpajojen fasilitoinnin ja järjestämisen Sitowise Oy:lta (Y-tunnus 2335445-0) kattohintaan 31000€ (ALV 0%). Kattohintaa ei saa ylittää ilman tilaajan kanssa tehtyä kirjallista sopimusta.

Työn kustannukset suoritetaan Viiden tähden keskusta -kehitysohjelman kustannuspaikalta 154024 projektilta K1540_01793311 Elosa_Asemakeskus 1540 Tampereen asemakeskushanke.

Hankintapäätös on kaupunkia sitova vasta, kun työtä koskeva tilaus on tehty. Kaupungin puolesta työn vastuuhenkilöinä toimivat hankekehityspäällikkö Henri Väänänen ja projektiarkkitehti Marjut Ahponen.

Valtuutan Väänäsen tilaamaan työn.

Allekirjoitus

Hankejohtaja Tero Tenhunen

Organisaatiotieto

Tampere