§ 2 Tampereen läntisen keskustan visiotyö WEST+

Lataa  Kuuntele 

TRE:82/02.07.01/2020

Päätöspäivämäärä

10.1.2020

Päätöksen tekijä

Hankejohtaja

Valmistelijan yhteystiedot

Talous- ja hankintavastaava Pekka Ranta, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Hankejohtaja Tero Tenhunen, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Viiden tähden keskusta -kehitysohjelman eräs vuoden 2020 toiminnan painopiste ja keskeinen toimenpide on läntisen  keskustan kehittämiskokonaisuuden vetovoimaa vahvistava visiotyö (kh 13.5.2019 ja kv 18.11.2019).

Tampereen läntisen keskustan merkittäviä kiinteistönomistajia ja toimijoita on kutsuttu mukaan yhteishankkeeseen visiotyön kumppaniksi yhteisten tavoitteiden ja tahtotilan kokoamiseksi ja hyödynnettäväksi läntisen keskustan kehittämisessä. Mukaan lähteviltä kumppaneilta saadaan vastaukset osallistumisesta tammikuun 2020 aikana.

JTP Studios London / John Thompson & Partners LLP (OC328386) yhdessä VON ZADOW GmbH kanssa on pyynnöstä 29.11.2019 tarjoutunut visiotyöhön työpajamenetelmällä 174.100 euron kokonaispalkkiolla. Konsultti laskuttaa erikseen maksuosuudet kaikilta kumppaneilta. Kumppanit ja maksuosuudet täsmentyvät kun ilmoitukset osallistumista on saatu ja yhteishankinnan sopimus allekirjoitettu.

Perustelut suorahankinnalle on, että konsultin osaamisesta on hyvää kokemusta vastaavanlaisesta tehtävästä Tampereen Tullin alueen ja asemanseudun visiotyöstä vuodelta 2013 ja Tampereen kaupungin hankinta jää joka tapauksessa alle kynnysarvon, joten hankintalakia ei sovelleta.

Viiden tähden keskusta -kehitysohjelmassa asiaa hoitaa hankekehityspäällikkö Minna Seppänen ja uusi läntisen keskustan hankekehityspäällikkö.

Henkilötietoja sisältävä teksti

John Thompson & Partners:lle yhdessä VON ZADOW GmbH annetaan laskutuslupa ensivaiheessa tarjouksensa mukaiseen esimmäiseen laskutuserään yhteensä 13.900 euroa Tampereen kaupungilta. Muut maksuerät ja niiden maksajat vahvistuvat kun kumppanit allekirjoittavat yhteishankinnan sopimuksen.

Tampereen kaupungin maksuosuudet ovat yhteensä alle hankintalain mukaisen kansallisen kynnysarvon ja ne suoritetaan Viiden tähden keskusta -kehitysohjelman määrärahoista kustannuspaikalle 154024 avattavalta Läntinen keskusta -projektilta.

Allekirjoitus

Hankejohtaja Tero Tenhunen

Organisaatiotieto

Tampere