§ 29 Veturitallin EU -kulttuuripääkaupunki -keskuksen rakennuslupakuvien tilaaminen Aihio Arkkitehdit Oyltä

Lataa  Kuuntele 

TRE:3680/02.07.01/2019

Päätöspäivämäärä

20.5.2019

Päätöksen tekijä

Hankejohtaja

Valmistelijan yhteystiedot

projektisihteeri Antti Saari, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

hankejohtaja Tero Tenhunen, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen kulttuuripääkaupunkihankkeen onnistunut hakuprosessi edellyttää soveltuvia tiloja joissa myös kuntalaiset pääsevät tutustumaan hankkeen etenemiseen. Viiden tähden keskusta -kehitysohjelmalla on esittelytila Tampereen Kannen vierailijakeskus Visit Centerissä, joka tarjoaa tamperelaisille ja muille hankkeesta kiinnostuneille mahdollisuuden tutustua hankkeeseen. Vierailijakeskuksessa esittäytyvät Kannen ja Areenan toimijat ja kumppanit ja siellä järjestetään kumppanitapaamisia, esittelytilaisuuksia sekä elämyksellisiä tapahtumia ja yleisöpäiviä. Katsomme olevan synergiaetuja siitä, että EU-kulttuuripääkaupunkikeskus sijaitsee samassa yhteydessä Viiden tähden keskustan ja Areenan esittelytilojen kanssa. Veturitallin omistaa Tampereen kaupunki. Aihio Arkkitehdit Oy on suunnitellut Visit Centerin tilat joten on tarkoituksenmukaista jatkaa samalla suunnittelijalla suorahankintana. Hankinta alittaa kansallisen kynnysarvon, joten hankintalakia ei sovelleta. Aihio Arkkitehdit Oy on 13.5.2019 tarjoutunut suunnittelutehtävään 17.000€ (alv 0%) kokonaispalkkiolla. Tarjous on hyväksyttävissä.

Päätös

Tampereen kaupunki tilaa Aihio Arkkitehdit Oyltä (Y-tunnus 0855775-1) Veturitallin EU -kulttuuripääkaupunki -keskuksen rakennuslupa-aineiston ja lupaprosessin hoitamisen, LVIS-suunnittelun koordinoinnin ja toteutussuunnittelun ns. raakatilaksi kokonaispalkkiona 17 000€ (alv 0%).

Työn kustannukset suoritetaan kustannuspaikalta 154024 projektilta K1540_01800311 ELOSA_VIIDEN TÄHDEN KESKUSTAN ESITTELYTILAT. Hankintapäätös on kaupunkia sitova vasta, kun työtä koskeva tilaus on tehty. Yhteyshenkilönä Viiden tähden keskusta - kehitysohjelmassa toimii projektisihteeri Antti Saari. Valtuutan Saaren tilaamaan työn.

Allekirjoitus

hankejohtaja Tero Tenhunen

Organisaatiotieto

Tampere