§ 75 Hankintapäätös kehittämiskokeilusta: Sensotrend Oy:n toimittama ambulatorinen glukoosiprofiili (AGP-näkymä) työpöytäintegraationa

Lataa  Kuuntele 

TRE:5918/02.07.01/2020

Päätöspäivämäärä

13.10.2020

Päätöksen tekijä

Kehittämisjohtaja, sosiaali- ja terveyspalvelut

Valmistelijan yhteystiedot

Projektipäällikkö Tiina Hult, p. 040 152 7694, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Kehittämisjohtaja Anniina Tirronen, p. 040 801 6378, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Kehittämiskokeilu on osa Co-created Health and Wellbeing (CoHeWe) -hanketta, jossa tavoitteena on sosiaali-, hyvinvointi- ja terveyspalveluiden kehittäminen yhteistyössä sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestämisestä vastaavien organisaatioiden ja yritysten kanssa (www.cohewe.eu).

Kehittämisyhteistyöhön sisältyy seuraavat kokonaisuudet

Ammattilaiselle

Asiakkaalle

Sensotrend Dashboard -sovelluksen integraatio Pegasos-järjestelmään minimikontekstinhallinnan avulla sovelluksen puolelta

Sensotrend Dashboard -sovellus

Lisenssi Sensotrend Dashboard sovellukseen (ammattikäytössä)

Sensotrend Uploader -sovellus

Leikkaa/liimaa-toiminnon tekstimuotoisen sisällön muotoilu verensokerimittareiden ja glukoosisensoreidenkin tietojen osalta

Sensotrend Connect –palvelun käyttö

 

Nightscout Connect –palvelun käyttö

Tämä päätös ei kata CGI:n työtä minimikontekstinhallinnan toteutuksen osalta. Minimikontekstinhallinnan toteutus tilataan CGI:ltä ja Tampereen kaupungilla on voimassa oleva palvelusopimus CGI:n kanssa.

Kehittämiskokeilun tavoitteena on kerätä kokemuksia etävastaanoton toiminnasta Tampereen kaupungin Diabetesvastaanotolla. Tavoitteena on, että tarvittava tieto verensokerimittareista ja glukoosisensoreista siirtyy ja potilaan hoidon kannalta oleelliset tiedot ovat ammattilaisen käytettävissä.

Kehittämisyhteistyöhön sisältyvän kokeilujakson kesto on 4 kuukautta sisältäen testauksen ja asennuksen Pegasos-tuotantoympäristöön. Kehittämisyhteistyö alkaa 25.8.2020 ja palvelukokeilu toteutetaan 1.10.-31.12.2020. Palvelukokeilun aloittaminen edellyttää suoritettua hyväksymistestausta Pegasos-pääkäyttäjältä.

Kehittämisyhteistyön kertamaksu on 6 900 (kuusituhatta yhdeksänsataa) euroa. Kehittämisyhteistyön kertamaksu sisältää rajoittamattoman kokeilulisenssin ja tarvittavan tuen ja opastuksen. Ensimmäinen maksuerä (50 %) suoritetaan kun sopimus on allekirjoitettu ja toinen maksuerä suoritetaan, kun tilaajan yhdyshenkilö on kirjallisesti hyväksynyt toimituksen ja todennut palvelun toimivaksi.

Päätös

Hankitaan Sensotrend Oy:n, Y-tunnus 2606155-7 toimittama ambulatorinen glukoosiprofiili (AGP-näkymä) työpöytäintegraationa Sensotrend Oy:n tarjouksen mukaisena.

Hankinnan kulut maksetaan kustannuspaikalta 122017 ja kohdennetaan projektitunnisteelle K1220_18_1, Co-Created Health and Wellbeing (CoHeWe).

Allekirjoitus

Kehittämisjohtaja Anniina Tirronen

Organisaatiotieto

Tampere