§ 1 Aiesopimuksen hyväksyminen kehittämiskumppanuudesta Yksinäisyydestä yhteyteen -hankkeessa

Lataa  Kuuntele 

TRE:505/12.01.01/2021

Päätöspäivämäärä

20.1.2021

Päätöksen tekijä

Kehitysjohtaja, ammatillinen koulutus

Valmistelijan yhteystiedot

Koulutuspäällikkö Riitta Silas, p. 050 576 1398, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Kehitysjohtaja Tuula Hoivala, p. 050 329 5711, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Tampereen kaupungin / Tampereen seudun ammattiopisto Tredun ja projektia hallinnoivan Pirkanmaan Muistiyhdistys ry:n välisellä aiesopimuksella on tarkoitus sopia alustavasti hankeyhteistyöstä ja kehittämiskumppanuudesta Yksinäisyydestä yhteyteen -hankkeen toteuttamisessa. Hankkeen tarkoituksena on yksin asuvan/yksinäisyyttä kokevan muistisairaan sosiaalisen verkoston vahvistaminen, ohjauksen kehittäminen sekä identiteetin tukeminen yksilö- ja ryhmätoiminnan avulla ajalla 1.5.2021 - 30.4.2024. 

Tampereen seudun ammattiopiston tehtävänä on:

- koulutusyhteistyö: opiskelijoiden käytännön harjoittelu
- oman asiantuntemuksen antaminen hankkeeseen
- osallistuminen hankkeen kehittämistyöhön ja verkostotyöhön
- hankkeen tuotosten levittäminen Tredussa.

Yhteistyöstä on tarkoitus sopia vielä erikseen, kun hankkeelle on saatu rahoituspäätös. Hankkeelle haetaan STEA:n hankeavustusta ajalle 5/2021-4/2024.

Aiesopimukset laaditaan mm. Tampereen ja Ylöjärven kaupunkien sekä Lempäälän kunnan, TAMK:n ja Tampereen seudun ammattiopiston kanssa.

Aiesopimuksen allekirjoittamalla kumppani on valmis edistämään omalla toiminnallaan hankkeen tavoitteiden toteutumista. Kumppanuussopimuksen solminut taho osallistuu hankkeen ohjausryhmätyöskentelyyn. Lisäksi yhteistyötahon asiakastyötä tekevät henkilöt osallistuvat tarvittaessa yhteistyökokouksiin, joissa suunnitellaan käytännön toimintatapoja sekä yhteistyömuotoja.

Kehitysjohtajan päätösvalta asiassa perustuu palvelualueen johtajan päätökseen 23.10.2020 § 128 Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen toimintasääntö. (Toimintasäännön liite: Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtajan toimivallan siirtäminen 1.11.2020 alkaen).

 

Päätös

Tampereen seudun ammattiopisto Tredun ja Pirkanmaan Muistiyhdistys ry:n välinen aiesopimus kehittämiskumppanuudesta Yksinäisyydestä yhteyteen -hankkeessa hyväksytään esityksen mukaisesti.

Sopimus sitoo Tampereen kaupunkia lopullisesti kuitenkin vasta, kun kaupungin sopimusta koskevat päätökset ovat saaneet lainvoiman.

Allekirjoitus

Kehitysjohtaja Tuula Hoivala

Organisaatiotieto

Tampere