§ 253 Hallitilan vuokraaminen Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Tredea Oy:lle

Lataa  Kuuntele 

TRE:1732/02.07.03/2019

Päätöspäivämäärä

7.3.2019

Päätöksen tekijä

Kiinteistöjohtaja

Valmistelijan yhteystiedot

Projektipäällikkö Tiina Sahakari puh. 044 423 5610 ja tila-asiantuntija Jori Komulainen, puh. 040 359 2295, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja päätöksestä

Kiinteistöjohtaja Virpi Ekholm, puh. 0400 205 044, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Päätöksen perustelut

Hiedanrannan olemassa oleva kiinteistökanta mahdollistaa tilojen väliaikaista käyttöä. Tredea Oy:n (myöhemmin Business Tampere) harjoittamalla väliaikaisella drone -kehittämistoiminnan palvelulla alueen yrityksille ja tutkimuslaitoksille tuetaan Business Tampereen ja Tampereen kaupungin tavoitteita luoda yrityksille uusia liiketoimintamahdollisuuksia ekosysteemi- ja alustatoimintaa hyödyntämällä.

Päätös

Tampereen kaupunki vuokraa Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Tredea Oy:lle (Y-tunnus 2252888-5) Hiedanrannan Hiertämö -nimisen rakennuksen (os. Tehdaskartanonkatu 25) 2. kerroksen avointa hallitilaa n. 600 m2 väliaikaisen drone -kehittämistoiminnan tarpeisiin ja em. tarkoituksessa edelleen vuokrattavaksi yrityksille ja tutkimuslaitoksille.

Vuokra-aika alkaa 1.3.2019 ollen voimassa toistaiseksi ja on irtisanottavissa molemmin puolin välittömästi ilman irtisanomisaikaa. Vuokran määrä on vuokran alkamishetkellä nolla euroa kuukaudessa. Vuokraehtoihin kuuluu palveluja, tarkempia muita ehtoja ja vastuita, joista sovitaan erillisellä sopimuksella. Edelleen vuokraukseen yrityksille ja yhteisöille sovellettavat käyttöehdot määritellään käyttöoikeussopimuksessa, jonka ehdot tulee hyväksyttää kiinteistönomistajalla.

Hiedanrannan kehitysohjelman hankekehitysjohtaja Reijo Väliharju valtuutetaan allekirjoittamaan tarvittavat sopimukset.

Allekirjoitus

Kiinteistöjohtaja Virpi Ekholm

Organisaatiotieto

Tampere